Feest; 10 jaar in Dordrecht

En dan opeens is het zover; we hebben ons 10-jarig jubileum! Niet te geloven, wat is die tijd hard gegaan.

In februari 2011 openden we onze eerste winkel in het schattige pand aan de Nieuwstraat. Wat was het een spannende stap; we hadden nauwelijks ervaring maar volgden ons hart. Wat waren de eerste jaren pittig; we startten midden in de creditcrisis en hielden voor de financiële zekerheid onze banen aan. Dat was hard werken kunnen we vertellen.

 

Gelukkig wisten steeds meer mensen onze winkel te vinden en kwam ook de stad Dordrecht steeds meer op de kaart te staan; veel dagjesmensen en internationale toeristen kwamen onze prachtige stad bezoeken en waren gecharmeerd van onze smaakvol ingerichte winkel met haar mooie artikelen. Ook onze webwinkel maakte een mooie groei door.

Na verloop van tijd groeiden we echt uit onze jas; de winkel kwam zo vol te staan dat de klanten er amper meer konden bewegen; dat was voor niemand prettig dus namen we in overweging; is het een optie om te gaan uitbreiden.

Inmiddels zijn we 3 winkels verder; in Barneveld openden we onze tweede winkel en in februari 2019 gingen we van start met onze 2e winkel in Dordrecht; in een prachtig licht pand aan het Statenplein. No28 wonen&lifestyle begon een begrip te worden. Zeker ook te danken aan de sociale media waar we actief gebruik van maken. We hebben een klantenkring die ontzettend trouw is en ook blij zijn met onze winkel. Dat waarderen we zo enorm en is zo leuk.

Vanaf het allereerste begin hadden we de mooie merken HKliving, Mijn Stijl, Madam Stoltz, House Doctor. Iets later deed ook Zusss haar intrede. En nog steeds verkopen wij deze merken graag, maar ook andere bekende en minder bekende merken vind je in onze (web) winkels.

Een nieuw onderdeel waar we heel actief mee zijn is het geven van interieur- en styling advies. Omdat de klanten onze winkel zo’n fijne sfeer vinden uitademen werd  veelvuldig om advies gevraagd. We vinden het heerlijk om te doen waar we goed in zijn; het creëren van een prettige sfeer in huiselijke of zakelijke omgeving. Voor meer informatie kun je ons een mail sturen. Dan nemen we contact met je op.

En dan nu; alweer 10 jaar aan het ondernemen. Een jubileum in lock down. Wat doe je dan? Helaas kunnen we momenteel niet uitvoeren wat we van plan waren.  Misschien bewaren we die plannen voor later in dit jaar. Wel gaan we deze maand leuke acties houden omdat het toch wel een mijlpaal is; 10 jaar bestaan! Dat is toch een mooie prestatie en daar zijn we stiekem best een beetje trots op.

Wij hopen natuurlijk dat we elkaar gauw weer in onze winkels mogen ontmoeten; wat verlangen we naar de gezelligheid van onze klanten. Tot die tijd; houd ons in de gaten op social media .

 

 

 

Laat een berichtje achter