• Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
  • Verzending binnen 24 uur
  • Vaste lage verzendtarief van €4,95

Zoedt

Je vind er houten tekstbordjes, buitenkussens, invulboekjes, planners en veel meer. Dit alles in de eigen grafische stijl van Zoedt.
Filter producten Showing 1 - 24 of 39 results
Subcategorieën
Merk
Filter op prijs
Filter producten Showing 1 - 24 of 39 results
Subcategorieën
Merk
Filter op prijs

Wie maken Zoedt?

De 2 dames Ellen en Cindy zijn het brein achter Zoedt. De teksten die gebruikt worden zijn zoveel mogelijk zelf bedacht en de artikelen worden waar het kan ambachtelijk gemaakt in Nederland.  Ook is er een mooie maatschappelijke samenwerking, want Zoedt werkt nauw samen met Zorgboerderij Hof van Windesheim uit Zwolle.

Wat vind je allemaal van Zoedt;

Stationary;

Heel veel stationary vind je terug in de collectie, waarbij je kan denken aan een hippe agenda, verjaardagskalender, maandplanner en  heel handig een familieplanner voor het hele gezin. Maar er is meer, want ook een mooi herinneringen boekje, handig receptenboekje en adresboek behoren tot het assortiment. Wil je je herinneringen aan de vakantie of aan je collega’s nooit vergeten dan noteer je ze in het vakantie dagboek of het dag dag boek.

Buitenleven;

Naast je bureau is er ook gedacht aan de tuin, want hoe graag zijn we daar. Met een super stoere tuinposter en een mooi buitenkussen is ook je tuin Zoedt Proof.

Baby;

de allerkleinste onder ons nemen een grote plaats in bij de Zoedt items.

Swaddle doeken, waar de kleine lekker onder kan slapen, mee afgedroogd kan worden of mee kan worden ingebakerd zie je wel vaker, maar zelden zo leuk als die van Zoedt. Hippe versiering voor de babykamer, zoals tekstbordjes en lieve slingers kom je ook tegen. Is een product niet op voorraad of vind je het niet in onze webshop dan bestellen we het graag voor je.

 

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.