• Verzending binnen 24 uur
  • Vaste lage verzendtarief van €4,95

Uashmama

Ken je de opbergers van Uashmama al? Zakjes van wasbaar papier te gebruiken voor een plantje, maar ook heel goed te gebruiken als opberger. Een duurzaam product uit Italie.

Uashmama op site no28wonen

UASHMAMA® is het papier of leer?

Op ambachtelijke en innovatieve wijze is het concept Uashmama bedacht en uitgevoerd. Van 100% natuurlijke vezels van kweekbomen is op een duurzame manier papier vervaardigd. Dit papier ziet er uit als leer en heeft eigenlijk ook dezelfde bewerking ondergaan, want ook dit papier wordt gelooid net als leer.Door deze bewerking is het product heel sterk en is het wasbaar geworden. De oorsprong van Uashmama ligt in een Italiaans bergdorpje, maar het concept wordt inmiddels wereldwijd verkocht.

Waar kan je Uashmama kopen?

Wij zijn trots dat wij verkooppunt zijn van Uashmama in Nederland. Dus mocht je Uashmama in de winkel willen kopen dan kan dat in bij no28 wonen en lifestyle in Barneveld en Dordrecht, maar ook online zijn wij verkooppunt van de wasbare papieren zak én wij verzenden ook naar het buitenland.Dus mocht je vanuit België Uashmama willen aankopen dan kan dat ook in onze webwinkel.

Op onze Uashmama webshop zie je de vele mogelijkheden waar je de papieren opberger voor kan gebruiken. We geven enkele voorbeelden;

Je kan de Uashmama gebruiken;

  • Als opberger voor broodjes, fruit, toiletrollen, make up noem maar op.
  • De paper bag kan gebruikt worden als bloempot, maar je kan er ook een vaasje in zetten en dan decoreren met bloemen.
  • wijnkoeler
  • Magazine mand voor het opbergen van de tijdschriften

Advies voor lang plezier van de opberger;

Het fijne aan het materiaal is dat je het kan uitwassen, dus je Uashmama blijft er goed uit zien. Mocht je de zakjes gebruiken als plantenzak dan geven we je als tip om deze wel te voorzien van een plastic. Ondanks dat je het materiaal kan wassen kunnen er door het water geven kringen ontstaan. Wij adviseren dus om het af te dekken om langer plezier van de Uashmama ( zeg wash mama te hebben)