• Verzending binnen 24 uur
  • Vaste lage verzendtarief van €4,95

Yaya

Het Nederlandse merk Yaya ontwerpt mooie mode en fashion voor de stijlvolle vrouw. Het merk is betaalbaar en maakt gebruik van mooie stoffen.

Waar kan je Yaya kopen?

De mooie dames kleding van yaya is verkrijgbaar in onze winkel in Dordrecht. De kleding hangt hier mooi uitgevakt op kleur in de winkel. We helpen je hier graag met het zoeken naar je perfecte outfit. Shop je liever online? Dat kan ook in onze Yaya webshop. De fashion van Yaya is verkrijgbaar vanaf maat 34 tot maat 44.

Wat is de Yaya stijl?

De mode van Yaya is geïnspireerd op reizen naar het buitenland, maar dan vertaalt naar de Nederlandse vrouw. Qua pasvorm maakt het iedere vrouw stijlvol.De kleuren en prints voor de thema’s  zijn modisch, maar ook zeker in de eigen Yaya stijl. Dit geeft een mooi beeld in de winkel. De riante stoffen die vaak gebruikt worden zijn Cupro, jersey en alpaca.

In ieder thema vind je een hippe broek, shirt en vest. Of een mooie jurk of rok. Alle items kopen we zo in dat je het ook met meerdere outfits kan combineren.In het nieuwe zomer thema vind je zelfs schoenen en sandalen in het thema. Wij zijn fan!