Interieur advies bij No28 wonen en lifestyle

Je wilt je interieur veranderen?

Wat leuk dat je onze website bezoekt en geïnteresseerd bent in een verandering van je interieur. Wij willen je er graag bij helpen. Misschien ben je al eens in onze winkel in Dordrecht geweest of heb je er over gehoord. Op een oppervlakte van ruim 100 m2 hebben wij aan het toeristische Statenplein een mooie woonwinkel waar je volop inspiratie kunt opdoen. Waar we veel mee werken zijn diverse Scandinavische interieurmerken, HK living, VT wonen, Bodilson en meer. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op het woongebied en vinden het leuk om jou te helpen om van je huis of werkplek weer je droomplek te maken.

We kunnen je helpen bij;

  • het restylen van je huis
  • meedenken bij je verbouwing
  • het inrichten van een bedrijfspand

Na een eerste kennismaking maken we een moodboard, zodat de juiste sfeerimpressie in beeld komt.

Verlichtingsplan;

Goede verlichting is de basis van een mooi interieur. We adviseren je graag bij de keuze van een mooie lamp of spot. We werken veel met de merkenTonone, Eartware, HK living en It’s by Romi. In ieder budget is het mogelijk om een mooie lamp te vinden.

Kleurpallet;

Welke kleur je op de muren wilt daar heb je vast al over nagedacht. Toch kan dit lastig zijn om te bepalen. Wij werken graag met de verf van Vestingh Paint. Zij hebben een prachtig kleurpallet en de verf werkt heel fijn in het gebruik. In het moodboard verwerken wij ons kleur advies met altijd een rustige basis als uitgangspunt.

 

Presentatie

De plattegrond en het moodboard wordt uitgebreid gepresenteerd aan de klant. Om de beleving compleet te maken worden er verfkleuren gepresenteerd en geadviseerde accessoires bij betrokken. Desgewenst worden ook passende gordijnstalen getoond.

Het adviesplan wordt in werking gezet, de door u gemaakte keuzes worden besteld.

Als alle spullen zijn geleverd maken we met u een afspraak en komen we af stylen.

 

Wat is ons werkgebied;

onze interieur stylisten zijn werkzaam in Dordrecht, maar ook in de verdere Drechtsteden (Zwijndrecht, Hendrik ido Ambacht, Papendrecht en Sliedrecht). Ben je op zoek naar een interieur stylist in Barendrecht of Heerjansdam dan kunnen wij ook zeker iets voor je betekenen. Wil je het interieur veranderen van je woning of bedrijf in de Hoeksche waard? Ook dan informeren we je graag over onze werkwijze.