• Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
  • Verzending binnen 24 uur
  • Vaste lage verzendtarief van €4,95

Mijn Stijl

Plantaardige zepen, heerlijke huisparfums en mooie basics voor in huis. Geproduceerd op een verantwoorde manier met eerlijke grondstoffen.

Om het makkelijk te maken hebben we hieronder de Mijn Stijl producten op categorie ingedeeld. Voor een volledig overzicht van de hele collectie scrol dan omlaag of gebruik het filter aan de linkerzijde

Mijn stijl Douchegel

Mijn Stijl Shampoo

Mijn stijl Handzeep

Mijn Stijl Geurstokjes

Mijn Stijl Geurkaars

Mijn Stijl Scrubzout

Mijn Stijl afwassen

Mijn Stijl Bed en Body spray

Mijn Stijl Roomspray

Mijn Stijl Zeep

Mijn stijl Textiel

Mijn Stijl schoonmaken

Filter producten Showing 1 - 24 of 113 results
Subcategorieën
Merk
Filter op prijs
Filter producten Showing 1 - 24 of 113 results
Subcategorieën
Merk
Filter op prijs

Onze eerste kennismaking met MIJN STIJL;

op een dag stond er een busje op de stoep bij no28wonen met Pim aan het stuur. Het busje was afgeladen met zeepjes van Puur Zeep. Wij waren op slag verliefd op de hart zepen. Leuke uitstraling, plantaardige zeep en het verhaal erachter, want er is veel samenwerking met werkplaatsen en andere maatschappelijke projecten. Iedere keer als Pim langs kwam met zijn busje had hij wel iets nieuws bij hem van theedoek tot kaasplank en van zeephart tot afwasteil.

Pim had succes met zijn Puur zeep, want MIJN STIJL was de volgende stap. Samen met zijn vrouw Diana is mijn stijl uitgegroeid tot een begrip en heeft verkooppunten in heel Nederland. Het busje heeft plaatsgemaakt voor stands op de beurs en de verscheidenheid aan producten van mijn stijl zijn enorm. Dit alles met het gebruik van ecologische grondstoffen, recycled plastic en plantaardige zeep. Waar mogelijk is de samenwerking met medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt gebleven.

Wat vind je in het assortiment?

Verzorginsproducten, waaronder douchegel. Maar ook shampoo en scrub vind je terug in de verzorgingslijn.

Handzeep is er in vele variaties. Ieder flesje heeft een hippe uitstraling voorzien van het logo van Mijn Stijl. De bekendste handzeep is de zwarte flacon. Je ziet hem op veel foto’s op Instagram voorbijkomen. Alleen het flesje is al leuk! De geuren die gebruikt worden, zijn: Olijf, Amandel, Vijg,Linnen, Cotton, maar ook Patchouli is een topper.

Voor in huis vind je: Verfrissende huisparfum in vele geuren, geurzakjes, geurstokjes en geurkaarsen. De geurkaars is er zowel in een metalen blikje als in een glazen pot.

Voor in de keuken: Afwasteil, theedoek, maar ook een mijn stijl veger en blik. tegenwoordig vind je er zelfs een broodplank en pizzaplank voor op het aanrecht. Scrol op je gemak eens door de vele artikelen heen.

Is een artikel uitverkocht in onze mijn stijl webshop? We bestellen het graag voor je bij of informeer naar de voorraad in de no28 wonen winkel in Dordrecht of Barneveld.

 

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.