• Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
  • Verzending binnen 24 uur
  • Vaste lage verzendtarief van €4,95

Madam Stoltz

Houd je ook zo van Scandinavisch design? Je vind het in onze Madam Stoltz webshop.

Filter producten Showing 1 - 24 of 74 results
Subcategorieën
Merk
Filter op prijs
Filter producten Showing 1 - 24 of 74 results
Subcategorieën
Merk
Filter op prijs

Waar is Madam Stoltz verkrijgbaar?

Ben je een online shopper dan kom je op het internet het merk Madam Stoltz wel tegen. Ook wij hebben een online shop en hopen dat we je zo een leuk beeld kunnen geven van dit mooie en stoere Deense merk. Met de verschillende product filters kan je makkelijk navigeren naar je favoriete item, dus of je nu op zoek bent naar een fotolijst, een glasbox om je mooiste sieraden op te bergen of een trendy lamp met het juiste filter kom je bij het Madam Stolz item die je zoekt uit.

Koop je toch liever bij een fysieke winkel? Kom dan eens kijken in onze woonwinkel die je vind in Barneveld en Dordrecht. Ook daar zijn volop producten van Madam Stolz te bewonderen. Aan de muur vind je een magazine rek, maar ook een kaartenrek gevuld met de leukste kaarten of foto’s. De kaarsenhouders en kaarsenringen zijn ook niet meer weg te denken uit het Madam Stoltz assortiment. Spiegels vind je in alle soorten en maten, bijvoorbeeld de ovale bamboe spiegel. Deuren en kasten geef je een Scandinavische look met de kapstokhaken, bijvoorbeeld met een jute deurknop. De trend van nu! De winkels hebben we versierd met de leuke papieren slingers . Met de kerst toveren we ieder jaar de Merry x-mas slingers te voorschijn. Deze blijven populair. De meeste items worden gemaakt in de kleuren zwart, zilver en helemaal van nu het brass.

Waar vind Madam Stoltz zijn oorsprong?

De dame achter het merk Madam Stoltz is de Deense Pernille. Haar voorliefde voor de mooie spullen uit India heeft haar bij het begin van Madam Stoltz gebracht. Regelmatig reist zij af naar India om nieuwe inspiratie op te doen. Haar collectie wordt ook in India gemaakt en dat vind plaats in goede omstandigheden. Dat vinden wij belangrijk! Inmiddels wordt de collectie wereldwijd verkocht en wij zijn blij dat we in onze no28wonen webshop dit mooie merk verkopen.

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.