Zusss mooimakers

Zusss sieraden en accessoires kunnen vaak veel betekenen voor jou outfit. Wat denk je van een paar mooie oorbellen? Maar veel heb je niet nodig, want stralen doe je van jezelf al! Match een paar accessoires met je nieuwe Zusss outfit voor de final touch, en je bent klaar om te gaan!

oorbellen

Zusss oorbellen

Armbanden van Zusss

Zusss armbandjes

Horloge

Zusss horloge

Sleutelhanger met tekst

Zusss sleutelhanger

Ringetjes van Zusss

Zusss ringen

Zusss Accessoires

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe Zusss sieraden en accessoires

De nieuwe Zusss sieraden zijn er om jou nog net iets meer te laten stralen. Want eerlijk is eerlijk, eigenlijk heb je het helemaal niet nodig. Die glimlach staat je prachtig, maar we hebben allemaal wel eens behoefte aan net iets extra’s. Deze accessoires, waaronder bijvoorbeeld een armbandje is altijd goed. Omdat wij het lastig kiezen vinden zijn we benieuwd wat jouw fijnste accessoire wordt.

Nieuw bij Zusss: kettinkjes

De nieuwe Zusss collectie barst van de mooiste sieraden om jouw outfit mee op te leuken. Helemaal nieuw bij Zusss zijn de stijlvolle kettinkjes met medaillon en het kettinkje gemaakt van kraaltjes. De medaillon kettinkjes zijn er in twee verschillende kleuren, maar nu de vraag ben jij een zilver- of goudtype? Of misschien wel gewoon allebei? Gewoon, omdat het kan. Bij de kralenkettinkjes is het kleurenpalet ervan afgestemd op hetzelfde palet aan kleuren van de nieuwe Zusss fashion collectie. Dat betekent, vrolijke voorjaarskleuren voor om je nek.

Nieuwe enkelbandjes

Heb jij de gave nieuwe Zusss enkelbandjes al gespot? Deze enkelbandjes zijn helemaal in lijn met de rest van de Zusss sieraden uit de nieuwe collectie. Zo kun je in een keer en kettinkje, armbandje en enkelbandje shoppen in dezelfde kleuren en kraaltjes. Wat worden jouw favoriete nieuwe mooimakers?

Nieuw Zusss oorbellen

De nieuwe oorbellen zijn zeker super tof. Van groot tot klein en je hebt ook nog eens de keuze uit zilver of goud kleur. Uiteraard zijn er weer mooie combinaties mogelijk met de andere sieraden van Zusss, zoals de armbandjes of kettinkjes.