Loveli – facecream travel

5,00

Hyaluronzuur zit al in je lichaam

Hyaluronzuur hebben we allemaal in ons lichaam. Ons lichaam maakt het zelf aan. In je huid zorgen de hyaluronzuurmoleculen voor het vochtgehalte van je huid. Deze moleculen kunnen namelijk watermoleculen aan zich binden en vasthouden tot wel 600 keer hun eigen gewicht. Het zijn dus net piepkleine sponsjes die zich volzuigen met vocht uit de lucht en uit je diepere huidlagen. Je eigen hyaluronzuurmoleculen zijn dan ook verantwoordelijk voor die soepele, glanzende en gladde huid die je als kind had.

Maar helaas, je lichaam produceert steeds minder hyaluronzuur naarmate je ouder wordt. Tegen de tijd dat je 40 bent, is er nog maar 50% over van de hoeveelheid hyaluronzuur in je lichaam. Juist de bovenste laag van je huid verliest de meeste hyaluronzuur met de jaren. En dat zie je terug in een doffere huid, een drogere huid, fijne lijntjes en rimpels.

Tijdens het vliegen kan uw huid droog worden door de aircos, zon, wind etc. Daarom is dit handige kleine potje Facecream van Loveli zo fijn om even de droge plekjse bij te werken en je er weer  mooi en glowy bij kunt lopen als je op  bestemming aankomt.

 

 

Op voorraad


Omschrijving

De travelsize versie van Loveli Facecream is een hydraterende dag- en nachtcrème bomvol hyaluronzuur en nog meer verzorging;

♥. zorgt ervoor dat de huid nog meervocht kan vasthouden

♥. inhoud: 10 ml

♥. Herstelt de huid en maakt de huid elastischer

♥. Trekt diep in de huid

♥. Vitamine E

♥. 100% troepvrij natuurlijk

♥. een krachtige antioxidant, jojoba-olie en sheabutter

♥. Beter voor het milieu en beter voor je portemonnee

 

Privacy Preference Center