Verzenden en leveren

Verzenden binnen Nederland

Voor bestellingen, binnen Nederland, wordt €4,95 in rekening gebracht. Pakketten die groter of zwaarder zijn dan reguliere pakketten vallen buiten dit tarief; hiervoor kunnen hogere kosten voor doorberekend worden. Dit gebeurt altijd in overleg met de klant.
Het versturen geschiedt per Post NL.

Afmetingen pakketten;

  • Kleiner dan 100 x 70 x 58 cm en lichter dan 23 kg (normaal pakket)
  • Kleiner dan 175 x 78 x 58 cm en/of zwaarder dan 23 kg (XL pakket + € 3,-)
  • Pakketten groter dan het XL pakket vallen onder zwaartransport en kunnen wij niet per pakketdienst leveren. Uiteraard kunnen we wel samen met kijken naar de mogelijkheden van bezorgen en afhalen.

Levering

Zodra we de bestelling én betaling ontvangen hebben, versturen we de order binnen 1-2 werkdagen* via de verzendservice van PostNL.
Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook , een langere levertijd hebben, zal dit per email aan u medegedeeld worden. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn. Wilt u een bestelling afhalen dan kan dat ook. Dit kunt u tijdens het bestelproces aangeven.

Verzenden naar Belgie en Duitsland

Wij versturen ook naar het buitenland. Bij het invoeren van het adres geeft het systeem de verzendkosten weer. Voor Belgie is het tarief €9 euro en voor Duitsland bedragen de verzendkosten €9,50 euro.