Bekijk hier de HK Living catalogus van 2018

https://issuu.com/hkliving/docs/issue

Stijlvol tafelen met HK Living servies

We brengen steeds meer tijd door in de keuken. Niet alleen om iets lekkers op tafel te zetten. Het moet er vooral smakelijk uitzien. En dan mag stijlvol servies niet ontbreken. Met HK Living servies zet je altijd iets bijzonders op tafel. Of je nu je gasten een restaurantwaardig gerecht voorschotelt of jezelf trakteert op een verse muntthee. Mooi servies draagt bij aan de beleving.

Retro servies van Nederlandse bodem

HK Living is een Nederlands merk, en dat zie je terug in hun designs. Geïnspireerd door het verleden combineren zij fris met stoer in eigentijdse ontwerpen. Neem bijvoorbeeld de ronde HK Living broodplank. Hartstikke leuk om een sandwich op te serveren. Ook de keramieken mokjes in jaren ’70 stijl zijn typerend voor het HK Living servies. Geen ouderwets gedoe want ze kunnen gewoon in de vaatwasser.

Unieke materialen en handgemaakt

Wat HK Living servies zo bijzonder maakt is het gebruik van prachtige materialen. Teak, porselein, keramiek en onbehandeld hout. Hierdoor hebben de producten een pure en natuurlijke uitstraling. Geen bord is hetzelfde want de producten zijn handgemaakt en handgeschilderd. Dit zorgt voor een speels effect in de servieskast. Met het servies van HK Living haal je dus letterlijk iets unieks in huis.

Opvallende designs

Eigenzinnigheid is kenmerkend voor de gehele collectie van HK Living. Sommige ontwerpen vallen daarbij extra op. Naast de retro broodplank is het bordenrek ‘halfje wit’ een speciale vermelding waard. De lunchtafel is daarmee leuk en snel gedekt. Iedereen pakt gewoon zijn eigen bord. ‘Moeke’s appel bakje’ valt niet alleen op vanwege de naam. Dit handgesneden bakje is namelijk gemaakt van mangohout.

Combineer met het interieur

Het HK Living servies staat niet alleen leuk op tafel. Het gaat gemakkelijk samen met verschillende interieurstijlen. Heb je een glazen servieskast? Dan zijn de kleurrijke schaaltjes een vrolijke aanvulling op je interieur. Liever landelijk? Kies dan voor de mangobordjes. En als je meer van modern en minimalistisch houdt, dan zullen de zwart-witte mokken niet misstaan. Combineer het HK Living servies met jouw interieur!

Onze collectie HK Living design servies

Wij van No. 28 wonen & lifestyle zijn al jaren fan van HK Living en hun servies. Vandaar dat je in onze webshop een uitgebreid aanbod vindt. Ons assortiment is net aangevuld met de lente 2016 collectie. Vernieuwend aan deze collectie is het gebruik van trendy kleuren en de geheel nieuwe keramieklijn. Ons aanbod HK Living servies:

  • Borden
  • Mokken
  • Schaaltjes
  • Broodplanken
  • Bordenrekken
  • Theepotten

Bekijk onze collectie HK Living servies!

Een greep uit het assortiment

Meer producten