Verras je medewerkers met een lifestyle kerstpakket

Het lijkt nog ver weg, maar in de winkel zijn we al volop bezig met Kerst. De leukste items zijn besteld en de eerste leveringen druppelen zelfs al binnen. Een drukke tijd in de winkel waar we ook al weer zin in hebben.

Ieder jaar zijn er bedrijven die ons benaderen voor het maken van kerstpakketten en dat vinden we super leuk om te doen. Veelal zijn dit locale ondernemers en hoe leuk is het om je medewerkers blij te maken met een persoonlijk kerstgeschenk?! We verwerken in deze kerstpakketten en relatiegeschenken veelal producten van Zusss, maar ook 100% leuk , HK living en House doctor hebben leuke items om een mooi pakket van te maken. Daar kun je mee aankomen!

 

 

 

 

 

 

 

We hebben een inspiratie flyer gemaakt van kerstgeschenken, maar zoals gezegd dit is puur ter inspiratie. We maken deze pakketjes graag voor je bedrijf in orde, maar vinden het ook super leuk om mee te denken met een ander pakket. Geef gerust het aantal medewerkers en het budget per medewerk door en wij komen met een aantal leuke voorstellen. Gezien de levertijd van sommige items is het handig om uiterlijk voor 11 november door te geven of we voor je aan de slag kunnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ieder pakket wordt door ons feestelijk en met veel zorg ingepakt.

Voor meer informatie mail ons gerust op info@no28.nl

Laat een berichtje achter