Verras je medewerkers met een kerstpakket van No28

 

 

Het lijkt nog ver weg, maar in de winkel zijn we al volop bezig met Kerst. De leukste items zijn besteld en de eerste leveringen druppelen zelfs al binnen. En wat een mooie collectie hebben wij weer bij elkaar verzameld. Heerlijk om alle dozen uit te pakken en straks de winkel weer in kerstsfeer te brengen.

Ieder jaar zijn er bedrijven die ons benaderen voor het maken van kerstpakketten en dat vinden we super leuk om te doen. Veelal zijn dit locale ondernemers uit de omgeving van Dordrecht of Barneveld. Hoe leuk is het om je medewerkers blij te maken met een persoonlijk kerstgeschenk?! We verwerken in deze kerstpakketten en relatiegeschenken veelal producten van Zusss, Marie Stella Maris, Wellmark, maar ook 100% Leuk , het bekende 70’s servies van HKliving en Nicolas Vahé hebben leuke items om een mooi pakket van te maken. Daar kun je mee aankomen!

marie stella maris kerstgeschenk

We maken deze pakketjes graag voor je bedrijf in orde, maar vinden het ook super leuk om mee te denken met een ander pakket. Geef gerust het aantal medewerkers en het budget per medewerker door en wij komen met een aantal leuke voorstellen. Gezien de levertijd van sommige items is het handig om uiterlijk voor half november door te geven of we voor je aan de slag kunnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ieder pakket wordt door ons feestelijk en met veel zorg ingepakt.

Voor meer informatie mail ons gerust op info@no28.nl

Laat een berichtje achter