Onze 2e winkel in Dordrecht!

Het is een feit; na een voorspoedige verbouwing zijn wij deze week van start gegaan met onze tweede winkel in Dordrecht. Gelegen aan het grote Statenplein waar we ook de markt voor de deur hebben, hoe gezellig is dat op vrijdag en zaterdag?!

Nadat het plafond en wanden van donkerbruin naar wit geverfd waren en ook de vloer een frisse lichte kleur gekregen had was de basis gelegd; een mooie hoge  ruimte waar we onze creativiteit wel kwijt konden.

 

 

 

Een timmerman maakte op onze verzoek diverse tafels, blokken, een toonbank en een huisje. Natuurlijk moesten deze meubelen voorzien worden van een likje verf, nog best een hele klus. Maar erg leuk; iedere dag werd meer het resultaat zichtbaar hoe we het voor ogen hadden. Een ruime frisse winkel met een eigentijdse uitstraling.

Daarna kon het verhuizen beginnen. Veel spullen uit de winkel aan de Nieuwstraat moesten worden overgebracht naar de nieuwe winkel; het was heel hard nodig dat daar meer ruimte kwam en het assortiment enigszins zou worden uitgedund.

 

Ook daar werd een wandje geverfd en een nieuw wandmeubel geplaatst. want natuurlijk willen we ook dat onze eerste winkel een fijne plek blijft om te winkelen. In deze winkel blijft de Zusss collectie, de fashion, de sieraden en nog allerlei leuke snuisterijen te koop.

De nieuwe winkel is meer toegespitst op wonen; we verkopen daar HK living, House Doctor, Uashmama,  lampen van Tonone, Be Pure home en nog veel meer mooie woonmerken. En hoe leuk is dat; we kunnen er grotere items kwijt. Wat een licht en wat een ruimte, zo fijn!

 

De komende tijd zullen er nog veel nieuwe artikelen geleverd worden maar de start is er. Ook zullen we de winkel aan de Nieuwstraat verder gaan opknappen. Er is al meer ruimte gekomen maar ook daar zullen we de wanden voorzien van een frisse nieuwe kleur, dat mag ook wel na 8 jaar. We hebben veel zin in de nieuwe uitdaging en hopen jou snel te ontmoeten in een van onze winkels.

 

Liefs Marian en Miranda & het team van No28 wonen en lifestyle

 

 

 

 

Laat een berichtje achter