Een kersvers nieuw jaar….

2017

Het nieuwe jaar is alweer ruim anderhalve week oud; hoog tijd voor een nieuw blog! Wat is er veel gebeurd in de afgelopen maanden. Zo openden we in een kleine 3 weken tijd een nieuw filiaal in Barneveld. Een hectische tijd. De beste tijd om open te gaan is natuurlijk voor de feestdagen dus  dat werd alle zeilen bijzetten om dat te kunnen realiseren. Maar het is ons gelukt, en draaien nu alweer sinds half november een leuke winkel in het centrum van Barneveld. Wij werden positief verrast dor het publiek. Wat een enthousiaste reacties ontvingen we. En wat heeft Barneveld een leuk centrum. Een prachtig gevarieerd winkelaanbod. Geen grote ketens maar enthousiaste zelfstandig ondernemers die met veel passie hun bedrijf runnen.

In Dordrecht hadden we de afgelopen weken de ijsbaan weer voor onze deur. Dat bracht weer veel gezelligheid en ook veel mensen naar onze winkel. Wat hebben we het druk gehad; we blijven ons verbazen. Het is gewoon jammer dat deze gezellige periode weer voorbij is. Maar….het biedt ook weer mogelijkheden nu de rust weer enigszins is teruggekeerd. We gaan weer vol enthousiasme werken aan een leuke voorjaar- en zomer collectie. Een leuk nieuwtje is dat we dealer worden van VT wonen. Vanaf half februari in Dordrecht en Barneveld en natuurlijk in onze webshop te verkrijgen.

Verder zijn we nog met meer andere leveranciers bezig om een zo’n gevarieerd mogelijk aanbod te kunnen bieden in de winkels.

Had u al gezien dat Cowboysbag weer terug is? Na een doorstart ligt er inmiddels weer een

uitgebreide collectie in onze winkels. De ware fans zijn enthousiast dat hun geliefde merk weer terug

is op de markt. En het leukste is wel dat de prijzen weer zijn terug gebracht zoals we gewend waren van Cowboysbag.

`Een prachtig leren tas voor een redelijke prijs.

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de nieuwe Zusss collectie? Wij gaan deze week op inkoop en zijn erg benieuwd welke leuke nieuwe artikelen dit leuke merk weer heeft bedacht. Tassen, kleding, woonaccessoires; te veel leuke spullen om op te noemen. En ieder voorjaar en elk najaar worden we weer verrast; verrassende en betaalbaar; helemaal Zusss.

Houd onze webshop in de gaten!

Op dit moment hebben we alle kleding in de sale. Kom nog snel wat leuks shoppen want er hangen nog leuke items bij.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten in een van onze winkels of in de webshop.

Wist u trouwens dat we vanaf €50,00 gratis verzenden?

Love to see you back

Marian&Miranda

Laat een berichtje achter

Blogcategorie