Holidays

➳ Vakantie stress

Wat kunnen we er naar uitkijken; vakantie. Maar voordat het zo ver is hebben we soms wel last van enige vakantie stress. De weken voor de schoolvakantie zijn met schoolgaande kinderen vaak druk; avond4daagse, schoolreis, musical. Noem maar op…Ook op het werk stellen we vaak deadlines; voordat de vakantie begint wil je bepaalde zaken af hebben. Thuis wil je sommige klussen nog afmaken, de auto moet nog even naar de garage voor een beurt. En dan moeten we de laatste spullen voor de vakantie ook nog even in huis halen….druk, druk, druk.

♡♡♡♡♡

➳Meester en juffen cadeau:

Voor degene die nog een leuk bedank cadeautje zoekt voor de juf of meester; we hebben volop leuke kleine aardigheidjes. Bovendien wordt alles leuk ingepakt door ons; alleen dat is al een feestje om te geven. We zetten hieronder wat ideetjes op een rijtje:

♡♡♡♡♡

Mocco Made of Cotton;

een product in onze winkel welke we graag onder jouw aandacht brengen. Toen wij deze hamam doeken tegenkwamen op de beurs waren wij direct verkocht. Wat een heerlijke royale doeken! Inmiddels hebben wij er ook ervaring mee; we hebben ze ‘getest’ tijdens onze vakantie. Ze zijn royaal om op te liggen  bij het zwembad of op het strand. Door de speciale weeftechniek neemt de doek veel vocht op. Maar ook fijn om hem om te slaan als pareo, maar vooral handig in de koffer. Hij neemt weinig plek in; ideaal!

 

 

➳Nieuw merk leren tassen:

We hebben een nieuw merk tassen opgenomen in onze collectie; een puur Hollands label

B U Y A L E X

Prachtige leren tassen, ontworpen door Alexandra van Lennep. We zullen er in een volgend blog op terug komen maar hieronder alvast een voorproefje. Wij zijn nu al  b u y a l e x  fan!

buyalex hazel S

 

♡♡♡♡♡

 

Ook bij ons, van No.28 wonen&lifestylegeeft de vakantieperiode vaak wat extra drukte vooraf omdat we nog veel bestellingen doen bij onze leveranciers. Zo willen we voorkomen dat ook in de vakantieperiode onze klanten niet misgrijpen. De voorraad is dus weer flink aangevuld, kassarollen, plakband, papieren tasjes ingeslagen, nieuwe medewerkers ingewerkt, to do lijstjes afgewerkt, webwinkel helemaal bijgewerkt; kortom: we kunnen op vakantie!!

Wij zijn heel benieuwd waar onze lezers naar toe gaan; laat je een reactie achter waar jullie reis naar toe gaat? Wij zijn benieuwd.

 

Wij wensen jullie allemaal een fijne vakantie; heerlijk genieten van vrije tijd en van elkaar!

Marian & Miranda

 

Xala lungo gieter zwart

Xala gieter zwart

P.S. Vergeet niet om aan de buurvrouw te vragen om de plantjes water te geven 😉

♡♡♡♡♡

“Love to see you back’

Laat een berichtje achter

Blogcategorie