Buitenleven

Zomer

Op dit moment lijkt de zomer weer ver te zoeken, wat missen we het zonnetje. Toch hebben we al heerlijke dagen gehad, waarin we  maximaal hebben kunnen genieten van het buitenleven. De planten in de tuin schieten de grond uit en al een aantal keren hebben we lekker in de tuin kunnen eten en de avonden heerlijk buiten kunnen zitten. Laten we hopen dat we er weer gauw van kunnen genieten.

Want wat is de zomer toch heerlijk!

Zusss:

Wij hebben bij  No28.wonen&lifestyle een aantal leuke zomer items ingekocht:

Onze leverancier Zusss speelt leuk in op de zomer: verschillende leuke accessoires die het zomerleven compleet maken: een heerlijk plaid om mee te nemen naar het strand of bos of om de kinderen op te laten spelen in de tuin. Wij vinden hem makkelijk mee te nemen in de handige draagtas die erbij hoort.

Zusss_04ZB16vA_Zonnebril_zusss_detail2

En waar we natuurlijk ook niet buiten kunnen: deze trendy zonnebril met bijpassend hoesje. Een leuke zonnebril voor een aardig prijsje; goed gedaan van Zusss.

 

 

 

 

Ze hebben zelfs een flesje water bedacht bij Zusss; zomerser kan het toch bijna niet hè? Helemaal in stijl!

 

Zusss_07WA16vZwa_flesje_water_voor

 

 

 

House Doctor:

Hebben jullie de tuinfakkels van House Doctor al gespot in de shop; geweldig om een sfeertje te maken op een mooie zomeravond! Evenals de papieren lantaarn Drop; geweldig leuk om er een paar in een boom te hangen of  boven de tuintafel aan bijvoorbeeld de tafelklem Toon. Wat een heerlijke zomerideeën. Dat de zomer maar lang mag duren. 🙂

 

HD_E16_V72a

Onlangs verfde ik ( of eerlijk gezegd keek ik mijn dochter lief aan)  een lelijke muur in mijn tuin zwart; ik heb lang getwijfeld of ik het zou durven maar het gaf direct een intieme sfeer. Samen met het frisse groen en wat gezellige accessoires, waaronder de Lungo Gieter wit  en Lantaarn Bars maakt het de tuin helemaal zomerproof. Ik ben heel blij met het resultaat.

En nu maar geduld hebben….wachten op het mooie weer. Tot die tijd maken we het binnen dan maar gezellig; de lichtjes van de cotton ball lights zijn weer aan.

Ontvang je trouwens onze twee wekelijkse nieuwsbrief al? Met altijd een leuke aanbieding of kortingscode? Schrijf u nu in

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

 

Tot de volgende keer;

Marian&Miranda

‘Love to see you back’

 

 

 

 

 

 

Laat een berichtje achter

Blogcategorie