Zusss tassen

Fijne Zusss tassen om mee op stap te gaan, die vind je op deze pagina. In de nieuwe collectie vind je tassen van klein naar groot, van opvallend naar basic. Dus waar heb jij zin in vandaag? Match je nieuwe Zusss tas met je outfit en je bent ready to go!

Zusss accessoires

Zusss sleutelhanger

Zusss gewatteerd katoenen tasje zand no28wonen.nl

Zusss tassen

Zusss klein portemonneetje goud waard zwart no28wonen.nl wonen en lifestyle webshop

Zusss portemonnee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe Zusss tassen

Tassen, het liefst wil je er toch voor elke outfit een? Dat is misschien net een beetje te gek, maar waarom niet voor elke gelegenheid eentje? Een grote om al je spullen in mee te slepen als je naar je werk gaat of een dagje weggaat. Een kleinere voor de uitstapjes en wanneer je de stad in gaat. Ach, misschien dan ook maar eentje om boodschappen mee te doen of op vakantie mee te gaan. In de nieuwe collectie vind je er wel eentje naar je zin, tussen alle verrassende en basic modellen. Welke wordt jouw favoriet?

Nieuwe schoudertassen & handtassen

Tassen om over je schouder te gooien, dat is fijn! Ga je de stad in? Dan zijn ze ideaal om mee te nemen. Maar ook als je een etentje hebt of gewoon op stap gaat. Kleinere schoudertassen zoals het dubbel tasje en de trendy schoudertas met gesp passen in ieder geval je portemonnee, telefoon en je lippenstift. Ben je toch van plan wat meer mee te nemen? Kijk dan de nieuwe Zusss rugtas en de basic shopper. In de grotere Zusss tassen kun je zeker weten alles kwijt wat je van plan bent mee te nemen, en dan zien ze er ook nog eens hartstikke leuk uit. De schoudertassen en handtassen van Zusss zijn gemaakt van veganistisch leer, en daarmee dus ook nog eens verantwoord. Shop je nieuwe favoriete tas in de categorie schoudertassen

Nieuwe telefoontasjes

De nieuwe Zusss telefoontasjes zijn het perfecte maatje om mee op stap te nemen. Waar je ook naartoe gaat, deze gaat met je mee. Want dit handige tasje is precies groot genoeg voor je telefoon, pasjes en make-up voor onderweg. Je zou het tasje ook zeker kunnen omschrijven als tijdloos en helemaal hip! Het tasje kun je afsluiten met een rits en een drukknoop. Gooi hem met een sjiek koordje om je schouders en je bent klaar om te gaan.

Nieuwe portemonnees

Zusss portemonnees worden zo ontworpen dat ze precies passen bij een van je nieuwe Zusss tassen. Gemaakt van dezelfde leersoorten en verkrijgbaar in dezelfde kleuren, wordt matchen wel heel makkelijk. Deze collectie is de dubbele portemonnee er weer in nieuwe kleuren en een leuke ovale etui die je ook als portemonnee-clutch kunt gebruiken. Deze clutch is ook handig voor het opbergen van je mondkapje In de Zusss portemonnees zitten genoeg vakjes en ritsjes waar jij je pasjes, bonnetjes en geld overzichtelijk achter kunt sorteren. Je shopt ze in de categorie portemonnees.

 

Welke Zusss tas is jouw favoriet?

Je tassen collectie aanvullen met een leuke tas van Zusss? Wij hebben een grote collectie tassen voor iedere gelegenheid en in mooie basis kleuren. Vind jouw favoriete tas passend bij jouw outfit. Dit seizoen hebben we nieuwe modellen en nieuwe kleuren. De kleuren die je in onze nieuwe collectie veel terug ziet zijn zwart, leopard en cognac. Ook hebben we in onze nieuwe collectie de stoere kleur metallic. En werken we met mooie patronen in het materiaal waardoor de tas een nog net iets sjiekere uitstraling krijgt. Wij snappen heel goed hoe fijn het is om verschillende formaatjes tassen te hebben. Iedere gelegenheid vraagt namelijk om een ander soort tas! Ga je een weekendje weg? Dan is het handig om naast die grote weekendtas ook wat kleinere tassen in te pakken, want op ieder moment wil je natuurlijk classy voor de dag komen. Met dat shoppen, etentje, dansje en ontbijtje komt het wel goed!

om gemakkelijk je mooiste tas te vinden hebben we alle Zusss tassen ingedeeld op categorie, zodat je makkelijk kan zoeken.

In de categorie  schoudertas; vind je naast schoudertassen ook;

  • Boodschappentasjes van katoen en linnen.

In de categorie  handtas vind je de wat grotere tassen, zoals

  • shoppers
  • strandtas

 

Is een Zusss tas van echt leer?

een vraag die vaak gesteld wordt over de Zusss tasjes is of de tassen van echt leer zijn. Dat zijn ze niet! Wel zijn ze gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit PU leer. Dit is een kunstmatig leerproduct en heeft als voordeel dat het een stuk voordeliger is dan echt leer. Het is afhankelijk van de tas soort en kleur, maar is nauwelijks van echt leer te onderscheiden.  Nadeel is dat PU leer minder duurzaam is dan echt leer.

 

Wanneer start de Zusss tassen sale?

Een vaste datum voor de sale is er niet, maar in de regel is er vaak wel een leuk item in de  Zusss sale te vinden. Vaak gaat dit om een model of kleur van een vorige collectie die net even niet meer passend is bij de huidige collectie of om plaats te maken voor de nieuwe Zusss collectie. We hebben zelfs een heuse Zusss sale pagina gemaakt en wie weet scoor jij je tofste Zusss item met korting tot maar liefst 70%. De link naar de Zusss sale vind je hier

Nog geen keuze kunnen maken bij het kopen van je nieuwe tas?

wij helpen je graag verder met het zoeken en nog beter het vinden van je leukste en hipste nieuwe tas. Of je nu een tas nodig hebt voor een feestje, een werktas een rugtas of een stijlvolle boodschappentas. Wij hebben het in het assortiment. Een leren tas of toch een PU tas kopen ook met deze keuze kunnen we je helpen en adviseren. Ben je eigenlijk op zoek naar een festival tasje, een heuptasje ook wel fannypack genoemd dan hebben we daarin ook keuze uit verschillende merken en materialen. Wil je alle Tas categorieën  en merken nog eens terug vinden dan kom je hieruit op de HOMEPAGE en van daaruit kan je eenvoudig starten met verder zoeken.