Zusss sale

 

Shop de leukste items in de Zusss sale

In de Zusss sale shop je de leukste items met heel veel korting. Ga je voor het stylen van je favoriete plekje in huis? Kies dan uit leuke woonaccessoires, servies of kussens met korting. Of ga jij voor een nieuwe outfit? Ook dat kan in de Zusss sale.

Kleding in de Zusss sale

De Zusss sale is ook gevuld met Zusss kleding. Dus ben jij wel toe aan een nieuwe aanwinst voor je kledingkast? Er hangen zeker nog mooie laatste stuks van kleding in de winkel en ook deze mogen met korting weg.  Zorg dat je er snel bij bent, want op = op. Wat vind je in de uitverkoop van Zusss? Een nieuwe Zusss jurk of een fijn vestje, je shopt ze nu met lekker veel korting. Of kan jouw favoriete Zusss outfit wel wat leuke accessoires gebruiken? Je vind nog meer leuks op de pagina.

Zusss tas in de sale

Dat er veel leuke tassen van Zusss zijn dat weet je als fan wel. De schoudertas, clutch of rugzak van Zusss vind je in verschillende kleuren en maten. Soms is het dan even nodig om ruimte te maken voor nieuwe collectie en is het je kans om je favoriete tas van Zusss met korting te kopen. Wie wil er nu geen leuke Zusss tas uit de sale voor erbij.

Nieuwe collectie van Zusss

zit je mooiste Zusss item niet bij de uitverkoop? Niet getreurd. Zusss komt 2 x per jaar met een nieuwe collectie en deze is steeds verassend. Toch knap van de zussen. Hier vind je het overzicht van de nieuwe collectie

Heb je niet gevonden waar je naar op zoek bent? Met 1 klik ben je weer terug op de homepagina en via het menu merken zoek je op de mooie merken die wij bij No 28 wonen en lifestyle verkopen.

Love to see you back!