Zusss op de bank

Houd jij ook zo van een cosy interieur? Met de juiste kussens of plaids creëer je zelf deze sfeer. Zusss heeft een uitgebreide collectie kussens. Zeker weten dat de bank jouw favoriete plekje gaat worden.

Zusss kussens
Zusss kussens
Zusss plaids
Zusss plaids

Kussens voor op jouw bank

Kussens zijn echte eyecatchers op jouw bank. Ze maken het gezellig en zorgen voor sfeer in huis, maar ook voor comfort. Zo kun je heerlijk neerploffen tussen de kussens voor een avondje op de bank of een kopje koffie. Gelukkig hebben we bij Zusss genoeg kussens voor je om uit te kiezen. We hebbenweer nieuwe soorten, kleuren en maten voor jou. De kwaliteit blijft natuurlijk zoals je gewend bent, de hoezen gaan lekker lang mee. Ontdek nu onze nieuwe kussens.

Kussens met kussenvulling

Kussens met een leuke tekst, effen kussens en kussens in verschillende materialen. Combineer ze met elkaar voor een speels effect. Grote of kleine kussens, met of zonder structuur. Zusss staat bekend om haar kussens met eigenwijze quotes. Welke quote past het beste bij jou en je interieur? Onze kussens hebben een blinde ritssluiting. Mooi voor het oog, maar vooral fijn bij het bankhangen. Nog een fijn weetje: onze kussens voor op de bank worden altijd met kussenvulling geleverd, handig!

Nieuw seizoen, nieuwe kussens

Welk kussen zoek jij? Ga je voor kussens met een uitgesproken patroon, kies je voor een katoenen kussen met een eigenwijze Zusss quote of is jouw oog gevallen op de ontwerpen met borduursels? Er zijn veel nieuwe kussens verkrijgbaar in mooie basiskleuren.

Combineer kussens met een plaid

Creatief aan de slag met kussens van Zusss. Combineren is o-zo-leuk. Maak het gezellig en mix effen kussens met prints en teksten. Heb je je kussencombinatie samengesteld en ben je nog op zoek naar een mooi plaid? Neem een kijkje in de categorie plaids en maak de creatie op de bank compleet!

Kussens kunnen overal

Deze kussens zijn niet alleen leuk op de bank, maar bijvoorbeeld ook op bed of in die luie stoel. Hoe fijn is het om je bed mooi op te dekken met deze fijne kussens? Of een boek te lezen in die stoel met een lekker kussentje in je rug? Kijk ook nog even in de categorie bedtextiel voor andere mooie items.