• Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
  • Verzending binnen 24 uur
  • Vaste lage verzendtarief van €4,95

100% Leuk

woonaccessoires

Woonaccessoires

Voor in de badkamer

Food

Voor in de keuken

Kussens

Op de thee

Om te tutten

Aardigheidjes

Make-up & toilettasjes

Schalen & kommen

Om te snoepen

Potten & vazen

100% leuk om te geven en 100% leuk om te krijgen is de slogan van 100% leuk. Wij kunnen dat alleen maar beamen. Voor iedere gelegenheid is er wel een passend cadeautje te vinden.

 

Filter producten Showing 1 - 24 of 53 results
Subcategorieën
Merk
Filter op prijs
Filter producten Showing 1 - 24 of 53 results
Subcategorieën
Merk
Filter op prijs

Het ontstaan van 100% leuk

100% leuk is geboren vanuit de polder in Giessenburg. Eigenares Emmy van de destijds best bekende winkel ” leuk spul “(helaas is deze afgebrand) borrelde van de ideeën. Naast de verkoop van woonaccessoires werden er steeds meer zelf bedachte kado’tje gemaakt en verpakt in haar winkel. Steeds meer vraag van collega winkeliers om het zelf bedachte label ook te mogen gaan verkopen is uiteindelijk de start geweest van het merk 100% leuk en de groothandel werd geboren.

Wat vind je in het assortiment van 100% leuk?

100 procent leuk staat voor super leuke kado’tjes voor een ander, maar zeker ook voor jezelf. je kan hierbij denken aan;

  • Mooie handgemaakte producten zoals kussens. Onze favoriet is dan zeker het kussen van opa’s plekkie. Uiteraard is er ook een kussen voor oma’s plekkie.
  • Kaarten met grappige 100% leuke teksten, maar ook kan je denken aan theedoeken en heerlijke chocolade repen welke je kan weggeven als bedankje voor de juf of meester.
  • 100% leuke Zepen. Voor elke gelegenheid is er wel een zeep die je kado kan doen, of je nu een bedankje zoekt voor de juf , de buren wil bedanken voor het water geven van de plantjes en het rapen van de krantjes of je verrast iemand met een zeep voor zijn nieuwe woning, 100% leuk zeep je huis is je thuis. Je vind het allemaal in de 100% leuk collectie.
  • Geschenkkokers zijn ook altijd een leuk kado. De kokers zijn gevuld met snoep met bijpassende tekst voor het halen van je rijbewijs, een kado doos voor de geboorte van een baby en wat denk je van een koker gevuld met kletskoeken..om mee te nemen als je bij een vriendin gaat bij kletsen.
  • Houd ook met sinterklaas en Kerst de webshop in de gaten, want er zitten leuke December kado’tjes bij.

Wie zijn er allemaal betrokken bij het leuke merk 100% leuk?

De artikelen welke allemaal met liefde bedacht en verpakt worden hebben we nu grotendeels laten zien. Wat niet zoveel mensen weten, maar wat wel het vermelden waard is is de samenwerking die wordt gezocht met de sociale werkplaatsen. Dagelijks zijn hier vele mensen met een verstandelijke beperking druk met hun eigen taak in het proces van verpakken van de leuke 100% leuk artikelen. Hoe mooi is dat?!

In het filmpje is te zien wat de werkplaats van Syndion allemaal doet, bijvoorbeeld het verpakken van de voetenbadjes.

Bedankt Syndion – 100%Leuk on Tour

100%LEUK on tour om mensen blij te maken die ons het afgelopen jaar ontzettend hebben geholpen!

Posted by 100%LEUK on Thursday, 21 December 2017

Uiteraard is vrijwel de hele collectie te koop in onze winkels in Barneveld en Dordrecht.

Love to see you back!

 

 

 

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.