Wie zijn wij

In 2008 starten de schoonzussen Marian en Miranda met een webwinkel en stonden ze regelmatig op fairs en kerstmarkten in heel Nederland.

Toen in 2010 een schattig oud pandje vrij kwam aan de Nieuwstraat in Dordrecht maakten ze de stap om een echte winkel te starten. De woonaccessoire collectie werd uitgebreid met trendy lifestyle artikelen; lederen tassen, luxe sieraden, shawls en kleding.

Nu, ruim 5  jaar verder kunnen we zeggen dat we een goede stap hebben gezet. We hebben inmiddels een trouwe klantenkring en merken dat we geliefd zijn in Dordrecht. Klanten lopen graag even binnen voor een klein cadeautje, leuke hebbedingen, een mooie tas of een trendy item voor in huis. Inmiddels zijn wij November 2016 gestart met een tweede winkel; gelegen aan de Langstraat 28 te Barneveld. Een leuke nieuwe uitdaging!

Wij bezoeken de beurzen en hebben veel Deense merken in ons assortiment. Wekelijks komen we artikelen tegen in de bladen die wij ook in de shop verkopen. Natuurlijk hebben wij niet alleen produkten uit het buitenland. We promoten juist graag de artikelen van Hollandse bodem; zoals HK living, de tassen van Xworks, de prachtige sieraden van Pimps&Pearls, de leuke hebbedingen van Zusss en de heerlijke zepen van Puur Zeep.

Voor wie ons nog niet kent; kom gerust eens langs. Het mooie Dordrecht  of gezellige Barneveld is zeker een bezoek waard of neem een kijkje in onze webwinkel www.no28wonen.nl

Love to see you back!

Marian en Miranda

foto-marian-150x150 foto-miran-150x150