Uashmama paper bags

N0. 28 Wonen & Lifestyle heeft diverse  producten van Uashmama. De paper bags zijn duurzame opbergers uit Italië. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Kortom: een perfect item voor ieder huishouden!

Wat gaat er in jouw Uashmama bag?

De Uashmama paper bags zijn zulke fijn opbergers omdat elke maat zich leent voor een andere invulling. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat leuk met een paper bag eromheen !

Gebruik de de kleine maatjes bijvoorbeeld in en rond de keuken: Doe er grof zeezout in tijdens een diner of olijfprikkertjes tijdens een borrel óf voor je wattenstaafjes in de badkamer.

Ook perfect als creatieve give away met bijvoorbeeld je visitekaartje erin. Té schattig vinden wij zelf!

De grotere maatjes Uashmama paper bags lenen zich voor wat grotere items: kantoorartikelen staan opgeruimd in een paper bag maar ook mooi met een kruidenplantje of cactus erin.

Ambachtelijke product

Uashmama (zeg ‘Wash mama’) producten zijn met liefde ontwikkeld in Italië en stuk voor stuk ambachtelijk gemaakt.

De combinatie van traditie, vakmanschap leidde tot een duurzaam soort papier wat bestaat uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van kweekbomen.

Het speciale paper lijkt op leer, is wasbaar als stof en behoudt zijn vorm. Daardoor is het voor vele doeleinden geschikt.

Kenmerken Uashmama paper bags

Samenstelling:

  • Duurzaam materiaal
  • 100% natuurlijke vezels
  • Gemaakt van kweekbomen

Wassen:

  • Je kunt de Uashmama opbergers écht wassen (zie de wasvoorschriften voor meer informatie).

Niet waterdicht:

  • De paperbags zijn wasbaar maar niet waterdicht. Wij adviseren daarom om altijd een potje of schaaltje aan de binnenkant van de paperbag te zetten met daarin je plantje.

Verschillende maten:

  • De paper bags in trendy kleuren zijn individueel verkrijgbaar. No28 heeft de maten XS t/m L in het assortiment. En zelfs een magazine mand! Bekijk de diverse paper bags in de webwinkel. Mix & match je eigen Uashmama set bij elkaar!

Een greep uit het assortiment

Meer producten