Over ons

No. 28 wonen & lifestyle is al meer dan tien jaar een begrip in het centrum van Dordrecht. Een frisse woonwinkel aan het Statenplein met mooie bekende merken als HKliving en Urban Nature Culture. Dan is er ook nog de gezellige kledingboetiek aan de Nieuwstraat met onder meer de merken Yaya, Zusss en Wellmark. No. 28 wonen & lifestyle is een dikke aanrader voor wie houdt van een mooi interieur en trendy kleding of op zoek is naar een mooi cadeau.

Van sfeermakers voor in huis en kraamcadeaus tot en met meubels en sieraden: er is bij No. 28 wonen & lifestyle van alles te vinden op het gebied van interieur en mode. Voor een mooi geluksmoment voor jezelf, of om cadeau te geven aan een ander. Het is ook mogelijk om via No. 28 wonen & lifestyle interieuradvies te krijgen. Helemaal op maat! Bijvoorbeeld als je je huis wil restylen, wanneer je wil dat er meegedacht wordt over een verbouwing of als je een bedrijfspand ingericht wilt hebben. No. 28 wonen & lifestyle helpt mee om de juiste sfeer  te vinden, net als in de winkels.

Ook wij vinden het milieu belangrijk en maken daarin bewuste keuze’s. Wil je hier meer over weten lees dan verder in ons blog.

Hier vind je de adres gegevens en openingstijden.