Oozoo horloges

Hoewel je het misschien niet verwacht komt het merk Oozoo uit Nederland. Oozoo bestaat al meer dan dan 15 jaar en is opgericht in 2000. De populariteit van de Oozoo horloges zijn enorm. Niet zo gek als je bedenkt dat Oozoo horloges hip en trendy zijn voor een betaalbare prijs. Het grote uurwerk van de Oozoo horloges zijn kenmerkend en herkenbaar.

Moderne klassiekers

Oozoo gaat met de laatste trends mee en brengt regelmatig nieuwe modellen uit. Opvallend genoeg zijn de modellen van eerdere collecties nog steeds populair. Eigenlijk is elke Oozoo horloge een moderne klassieker! Door het gevarieerde aanbod vind je altijd wel een model wat jou past: er zijn mannen- vrouwen- en uni-sexhorloges.

Groot aanbod Oozoo horloges

No28 wonen&lifestyle houdt van keuze en mooie kleurtjes. Daarom houden we altijd een actueel aanbod van Oozoo horloges. Kies uit verschillende kleuren van de wijzers en kast: ga je voor zilver, goud of misschien wel roze-goud? De leren bandjes zitten niet alleen fijn maar zijn ook nog eens heel mooi. Ook hierin kun je kiezen uit verschillende kleuren en maten: van effen bruin en lichtgrijs tot een slangenprint!

Een greep uit het assortiment

Meer producten