My Paper Bags van Myomy

Deze designklassieker uit India is razend populair! Iedere Myomy tas wordt met de hand gemaakt van ecologisch gelooid leer. Doordat iedere huid uniek is, heeft ook iedere tas haar eigen karakter. Exact zoals jouw tas is er geen ander! En hoe langer je de tas gebruikt; hoe mooier deze wordt! Myomy tassen worden geleverd in een fraaie verpakkingstas die gemaakt is van recycled materialen. Mooi om te geven, mooi om te krijgen! Inmiddels zijn er niet alleen tassen van het duurzame leer maar ook portomonnees. Bekijk hier onze collectie van Myomy!

Myomy: Leather or Paper Bag?

Designer Ramón Middelkoop vond zijn inspiratie voor deze tassencollectie bij een zwerver in de tram met een veelgebruikte papieren tas. En zo ontstond de collectie van Myomy’s Paper Bag collectie. Het orginele ontwerp van de Paper Bag bevatte een canvas bovenkant zonder rits: de Myomy Paper Bag Original. Maar omdat dit toch vaak gevraagd werd door de klanten is er ook uitvoering met rits gekomen: de ‘Long handle zip’.

Fairtrade Myomy

Iedere My Paper Bag wordt in India met de hand gemaakt door lokale ambachtslieden. Myomy draagt bij aan de kwaliteit van de fairtrade productie en de zorg voor de makers ervan. Zo wordt een deel van de iedere tas die door klanten wordt aangeschaft geinvesteerd in de gezondheidszorg en educatie voor de hele familie in India. Myomy is staat niet alleen voor mooie producten maar ook voor eerlijkheid!

Een greep uit het assortiment

Meer producten