• Gratis verzending vanaf €50 (Nederland)
  • Verzending binnen 24 uur
  • Vaste lage verzendtarief van €4,95

Zebra Trends

ZEBRA TRENDS is inmiddels een begrip, want zij ontwerpen en produceren hippe tassen & accessoires onder het label ZEBRA.

Logo van zebra tassen

Filter producten Showing all 15 results
Subcategorieën
Merk
Filter op prijs
Filter producten Showing all 15 results
Subcategorieën
Merk
Filter op prijs

Ken jij de Zebra Trends tassen al?

Al jarenlang zie je de shoppers van Zebra trends en de hit blijft! Dit seizoen een keuze aan kleuren zo groot als niet eerder tevoren.

Er zijn verschillende modellen te koop, maar wij zijn fan van de Zebra Trends natural kartel Bag. Dit model kan je kopen in het imitatie leer of in het suède. Ook is de tas er een maatje groter met een rits en een clutch tas in de collectie. De kartel tas lijkt op een papieren boodschappentas, maar is dan uitgevoerd in het imitatie leer. Voor de boodschappen hebben we nog een super leuk model, zoals de Zebra tas vilt. Helemaal in stijl de supermarkt in.

Wat maakt de Zebra tassen uniek;

Het leuke van de Zebra tas is dat ze zo leuk geprijsd zijn. De kartel bag zonder rits koop je al voor 29,95 in je favoriete kleur. Zo kan je de zebra tas ieder seizoen kopen in het zwart, grijs en bruin. Maar helemaal van nu is bijvoorbeeld de zebra tas in vrolijke kleurtjes. Zo kan je een Zebra Trends tas kopen in het rood of wat dacht je van een oker gele tas?

Het materiaal is imitatie leer, maar is dusdanig mooi afgewerkt dat je op het eerste gezicht wel denkt dat het een leren tas is.

Als extra zit er in de tas een mini tasje, welke je kan gebruiken om je sleutels en je geld in op te bergen. Dit tasje zit middels een riempje vastgeklikt aan de binnenzijde van de tas.

Je Zebra Shopper online shoppen,

Ben jij in onze Zebra Trends webshop al je favoriete tas van Zebra tegengekomen?  Dan kan je deze gemakkelijk online bestellen in onze webshop. Is de gewenste kleur uitverkocht of wil je gewoon wat meer informatie over de tas van Zebra? Mail dan naar info@no28.nl. In onze winkels in Barneveld en in Dordrecht vind je ook een ruime collectie aan tassen van Zebra. Succes met het maken van je keuze!

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.