• Verzending binnen 24 uur
 • Vaste lage verzendtarief van €4,95

Oozoo

Het Nederlandse horlogemerk OOZOO Timepieces lanceerde haar eerste collectie ruim 14 jaar geleden. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een bekende naam in Nederland, maar ook in Duitsland, België, Griekenland, Frankrijk, Engeland, Polen en Italië is OOZOO een groot succes.

Het geheim? OOZOO horloges zijn mode accessoires pur sang! OOZOO Timepieces volgt geen trends maar maakt trends! Mode is altijd ons uitgangspunt, maar uiteraard is tijd ook van groot belang!

Alle OOZOO horloges zijn van hoge kwaliteit met de beste uurwerken die in deze prijsklasse leverbaar zijn. Alle banden zijn van hoge kwaliteit echt leder. OOZOO Timepieces lanceert 4 collecties per jaar, wat resulteert in vele nieuwe modellen per jaar. Er is dus altijd een passend horloge te vinden!

Filter producten Showing all 2 results
Subcategorieën
Merk
Filter op prijs
 • Plaatshouder
  Oozoo – €39,95 39,95
 • Plaatshouder
  Oozoo – €59,95 59,95

Oozoo Timepieces

vanaf de start van onze winkels zijn we al dealer van het horlogemerk Oozoo Timepieces.

Dit leuke Nederlandse merk kenmerkt zich door de eigen stijl horloges en de juiste prijs kwaliteit verhouding. Zo koop je al een horloge vanaf 39,95.

Vanaf 2001 komt Oozoo 4 keer per jaar uit met een nieuwe horloge collectie en worden de horloges  inmiddels wereldwijd verkocht.

In de Oozoo Timepieces collectie van Lothmann trading vind je modellen voor mannen en vrouwen. Bij No28wonen & lifestyle zijn de horloges niet op categorie geselecteerd, omdat een Oozoo horloge unisex is te dragen. Het is maar net waar je van houd. Een subtiel bandje, een horlogeband met een print, een leren horloge band of juist een stalen band voor je horloge? je vind het allemaal terug in de Oozoo webshop van No28 wonen & lifestyle.

Waar kan je Oozoo Kopen?

Je kan de horloges online kopen of bij een van de verkooppunten van Oozoo. Zoek je een Oozoo verkooppunt in Dordrecht of in Barneveld dan ben je bij No28 wonen & lifestyle aan het juiste adres.

In onze winkels in Dordrecht en in Barneveld vind je een ruim aanbod van Oozoo horloges. We verkopen de verschillende series van Oozoo

 • Oozoo Timepieces zijn mooie basics met een prijs vanaf 39,95. Vaak hebben de horloges een stoere grote klok of juist een ovale wijzerplaat en laat je niet van de tijd brengen, want het tijdknopje zit soms juist aan de andere kant van de klok.
 • Oozoo Vintage is een stijlvol horloge met een verkoopprijs vanaf 49,95. De uurwerken zijn wat platter dan de Timepieces en de wijzerplaat kleurt meestal met de kleur van het horloge bandje mee. Soms heeft dit horloge een parelmoer kleurige wijzerplaat. In de vintage serie vind je naast een bandje van leer ook bandjes van staal. Deze Oozoo horloges hebben een prijs vanaf 59,95
 • Oozoo Steel zijn horloges met stalen banden in de kleur zilver, goud of rosé. Verkooprijzen zijn vanaf 59,95
 • Oozoo jr (junior) horloges worden gekenmerkt door de wat kleinere wijzerplaat en een korter of smaller horloge bandje dan de reguliere Timepieces. Een junior horloge is ook prima te dragen door een volwassene met wat smallere polsen.

Koop je liever een Oozoo horloge online dat kan ook in onze webshop. Ook daar ontvang je, een jaar lang, de garantie op het uurwerk en op de batterij. Heb je een leuk horloge online gezien, maar zie je het niet in onze winkel terug dan kan je ons een email sturen op info@no28.nl. We bestellen het horloge dan en hebben het meestal al een dag later in de winkel.

Garantie van het horloge

Kwalitatief is dit een goed horloge en er is een goede service vanuit Oozoo. Bij je aangekochte horloge vind je een garantie kaart, welke voorzien is van een nummer. Met deze kaart bieden we je een garantie periode van een jaar op het uurwerk en op de batterij aan. Wil je, een jaar na aankoop, een nieuwe batterij in je horloge? Daar kunnen wij voor zorgen en dat voor een prijs van slechts 6,95. Is je horlogeband versleten? geen nood we laten er graag een nieuwe voor je opzetten. De prijzen hiervoor zijn vanaf 14,95.

We wensen je veel plezier met het maken van je keuze