Wij, van No28 wonen & lifestyle helpen je graag met het realiseren van je woondromen.

Of het gaat om veranderingen in de bestaande woning of een nieuw in te richten huis; van elke ruimte is iets moois te maken. Wonen is tenslotte onze passie. Wij denken dan ook graag met je mee om van jullie huis een warm thuis te maken. Om zover te komen hebben wij diverse opties.

 

Wensen van de klant;

Afspraak in de winkel of op locatie om de wensen van de klant helder te bespreken.

Uitwerken

De wensen van de klant worden uitgewerkt in een plattegrond op schaal ook wordt een moodboard opgesteld om de juiste sfeerimpressie weer te geven.

 

Presentatie

De plattegrond en het moodboard wordt uitgebreid gepresenteerd aan de klant. Om de beleving compleet te maken worden er verfkleuren gepresenteerd en geadviseerde accessoires bij betrokken. Desgewenst worden ook passende gordijnstalen getoond.

Het adviesplan wordt in werking gezet, de door u gemaakte keuzes worden besteld.

Als alle spullen zijn geleverd maken we met u een afspraak en komen we af stylen.

 

Wat kost het interieuradvies?

De kosten voor het maken van een adviesplan worden niet in rekening gebracht als u de door ons geadviseerde artikelen besteld bij No28 wonen en lifestyle met een minimum van €3000. Bestelt u geen artikelen of komt u niet aan dit bedrag dan brengen wij een bedrag van €495 euro in rekening.

U kunt ook kiezen voor een klein advies. Tijdens een afspraak bij ons in de winkel geven wij aan de hand van foto’s advies over de in te richten ruimte. Daarin worden tips gegeven over indeling en kleur. Dit advies duurt  1uur en en kost € 150.

 

Een aantal van onze styling projecten zijn hier te bekijken;