HKliving servies

HKliving kopjes en mokken

HK-living kopjes en mokken

HKliving borden

HK-living borden

HKliving schalen en kommen

HK-living schalen en kommen

Hk-living keukenaccessoires

Hk-living keukenaccessoires

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Populaire servies van HKliving

Sinds de start van onze winkel (2009) in Dordrecht verkopen wij met trots het merk HK living. De collectie en het aantal verkooppunten zijn fors gestegen en inmiddels is HK living ook internationaal een begrip. Gestart zijn wij met wat meubels en kussens, maar al snel is er ook  servies bijgekomen. Inmiddels is dit trendy HKliving servies zo uitgebreid dat er een hele 70 jaren servies is in hippe kleuren is ontstaan die onderling goed te matchen zijn. Alle thema’s hebben een naam zoals Bark, Moon, Lava en deze verwijzen naar de uitstraling en de kleur. HKliving Mok bijvoorbeeld in Lava is dan prachtig met zijn aardetinten en de HKliving kopjes in bijvoorbeeld Bark zijn dan weer meer creme van kleur. Er zijn verschillende series van het servies zoals de kyoto, ceramics en het 70’s ceramics servies en in elke serie is wel een perfecte  HKliving mok of je mooiste set HKliving kopjes te vinden.

Koffie drinken uit je favoriete koffiemok van HKliving

De beker of het kopje waar je koffie of thee uit drinkt zijn al bepalend voor de smaak. HK heeft dan ook een servies ontworpen die prachtig zijn om alleen al naar te kijken en voor elke soort koffie is er een eigen mok te vinden. De koffiemok kan dan in Bark, voor de liefhebbers van thee is er een theemok die lekker XL is ; de keramische 70’s thee mok xl tornado,  maar ben je meer een liefhebber van Espresso dan zijn er te leuke espresso  kopjes die alleen al te leuk zijn om op je espresso machine uit te stallen. Sowieso is iedere HKliving mok en alle HKliving kopjes een lust voor het oog.Ben je meer van de Latte macchiato dan is er goed nieuws! Sinds dit jaar is er zelf een heuse latte mok in de uberhippe seventies stijl uitgekomen.

Aan tafel met HKliving borden en schalen

Voor ieder eetmoment van de dag heeft HK wel een mooi bord . Het ontbijt bijvoorbeeld zijn prachtige ceramics ontbijtborden voor. Bestaat jouw ontbijt uit muesli of  fruit dan zijn er mooie schalen.

Voor het diner zijn er mooie dinerborden en eet je pasta in stijl met het heuse pastabord en zelfs het dessert kent haar eigen bord; bijv Dessertbord.

Keuken accessoires van HKliving

De presentatie zegt toch alles. Thee smaakt al lekker uit de theemok, maar compleet met de keramieken theepot is het helemaal feest op tafel. Zelfs aan het suikerpotje en melkkannetje is gedacht.  Je borden stal je mooi uit op een bordenrek en de lekkerste hapjes presenteer je op een mooie broodplank.

Onze favorieten

  • HKliving – 70’s keramiek: latte mokken (set van 4) ACE6911 31,95

Meer producten