HKliving lampen

Hk-living hanglampen

Hk-living hanglampen

HKliving staande lampen

HKliving staande lampen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verlichting van HKliving

hoe mooi je huis ook is ingericht je maakt het pas echt af met de juiste verlichting. HKliving had vroeger de populaire workshop lamp in de collectie. Een stoere industriele lamp met een robuuste uitstraling. Deze lamp was zo populair en stond wekelijks in de VTwonen etc. De lampen collectie van hk living is met het merk mee veranderd en nu zijn wij vooral fan de wicker lampen. Deze gevlochten lamp geeft je huis net dat knusse sfeertje.

Hanglamp van HKliving

de bekendste lamp is toch wel de hanglamp met het gevlochten riet. Dit riet wordt ook wel wicker genoemd en is zowel in het naturel als wit en zwart gespoten verkrijgbaar. Fijn aan deze lampen is dat je door het bamboo heen kijkt wat een luchtig en ruimtelijk effect geeft. De stoffen hanglamp lampion blijft toch wel een favoriete lamp voor met name op de kinderkamer.

 

Stijl van de HKliving lampen

de collectie lampen wordt steeds uitgebreider en de stijl is niet in een woord te vangen. Het loopt uiteen van Industriële lamp tot moderne lamp, maar ook de retro lamp zie je terug in de collectie. HKliving weet met deze lampen collectie de verschillende stijlen goed uit te beelden en deze zijn makkelijk in het interieur te blenden. In onze collecties lampen van HK Living hebben wij hanglampen, wandlampen, tafellampen en staande lampen in verschillende stijlen.

een opsomming van de iets minder bekende HKliving lampen, maar zeker de moeite van het bekijken waard.

  • lampion lamp
  • industrial lamp
  • circle lamp
  • lamp palm

HKliving lamp kopen bij N028 wonen en lifestyle

mocht de lamp van u keuze even niet op voorraad zijn dan bestellen we hem graag voor je. Boven de 50 euro sturen we de pakketten gratis op! We proberen ook bij nabestelingen een snelle levertijd aan te houden. Dit is mede afhankelijk van de voorraad status bij HKliving. Mail ons even op info@no28.nl.