Cotton Ball Lights cadeau?

Cotton Ball Lights zijn lichtslingers met katoenen ballen. Het is een fairtrade handgemaakt product die je huis laat stralen, elk seizoen opnieuw! Een echte aanrader voor jezelf of als cadeau. Wil je meer weten over de afkomst van de Cotton Ball Lights? Lees dan eens onze blog.

Stijlvolle slingers

De lichtslingers zijn mooi, sfeervol en makkelijk te stylen. Het is een kleine aanpassing met een groots effect! De Cotton Ball Lights zijn in zoveel kleuren verkrijgbaar dat je de lampenslingers overal in huis kunt ophangen. Kies een kleurencombinatie uit die bij je eigen huis past. Of laat de kleuren mee veranderen met het seizoen. Bij No.28 kun je samengestelde kleurensets van Cotton Ball Lights bestellen; bekijk hier ons aanbod.

Cotton Ball Lights: binnen of buiten?

De Cotton Ball Lights geven een gezellig licht. Ze zijn bedoeld als sfeerlicht binnenshuis maar ze zouden natuurlijk ook leuk staan in de tuin! Helaas zijn de Cotton Ball Lights niet geschikt voor buiten i.v.m. de lijm die gebruikt is. Een uitzondering zou zijn wanneer de lichtjes op een droge plek hangen zoals een onder een afdak of veranda.

Geef ze een mooie plek!

Ben je al aan het fantaseren waar je de lichtslinger zou kunnen ophangen? Dan is het goed om het volgende te weten:

  • 20 lampjes
  • totale lengte: 265 cm
  • vrij snoer: 1,5 m
  • incl. schakelaar
  • aan te sluiten op lichtnet

Benieuwd naar onze Cotton Ball Lights collectie? Bekijk dan gauw de selectie in de webwinkel!

 

Een greep uit het assortiment

Meer producten