Zusss – Spring is coming…..

Zusss – Spring is coming….

 

Heb jij dat nou ook, dat je zo geniet van die heerlijke voorjaarszon? En dat je barst van energie en boordevol plannen zit? Wij, van No.28 wonen&lifestyle hebben het in ieder geval wel. De afgelopen weken zijn er weer ontzettend veel nieuwe artikelen binnen gekomen, tassen van Xworks, leuke woonaccessoires uit Denemarken van Madam Stoltz, leuke en eerlijke kleding van Fresh!

 

Zusss_02HH15nBnz_handig_handtasje_nat_zand_sfeer

Een topper in onze winkel is het merk van dichtbij huis: Zusss. Als er een merk is dat ons steeds weer inspireert en verrast is zij het wel. Wat een leuke nieuwe voorjaarscollectie hebben de dames van Zusss weer bedacht. Prachtige spullen om je huis weer heerlijk in voorjaars stemming te brengen. Ze hebben nu zelfs leuke dekbedovertrekken voor een frisse slaapkamer. Maar niet alleen spullen voor in huis, ze hebben ook de leukste tassen, armbanden en verzorgingsartikelen. Ontzettend origineel. Heel leuk om cadeau te geven, maar ook erg leuk voor jezelf.

Zusss gebruikt mooie neutrale kleuren, basic materialen en hun artikelen zijn goed te matchen met elkaar. Kortom; een Hollands label waar wij heel enthousiast van worden. Jij ook? www.no28wonen.nl/zusss

Zusss_06DB16vA140_ZUSSS_dekbed_1_persoons_sfeer

Laat een berichtje achter