Waarom een Zusss vest altijd bij je past

Goed gekleed de deur uitgaan. Het is vaak lastiger dan gedacht. Met het Nederlandse klimaat weet je het nooit. Dresscodes zijn vaak onduidelijk. En je wilt je vooral mooi en comfortabel voelen. Zie dat maar eens bij elkaar te breien. Wat nou als een Zusss vest dat voor je doet.

♡♡♡♡♡

“Beter te warm dan te koud”

Ik hoor het mijn moeder zó zeggen. Zelfs als volwassen vrouw ga ik nog met die gedachte de deur uit. Om er onderweg al achter te komen dat ik veel te warm gekleed ben. Balen, want dan had ik dat jurkje wel aangedaan. Maar ’s avonds terug op de fiets is dat toch wat frisjes… Je voelt hem vast al aankomen; een Zusss vest is dan ideaal.

Gekleed op safe spelen

Te bloot op een feestje verschijnen. Dat behoort tot het verleden. Want je avond is zoveel fijner als je er wat gekleder bijstaat. Neem dan lekker je Zusss vest mee. En gaat het er wild aan toe, dan is ie net zo makkelijk weer uit.

luchtig Zusss vest

Er mooi uitzien in je Zusss vest

Het comfort van een Zusss vest is je nu wel duidelijk. Maar daar blijft het niet bij. De vesten van Zusss onderscheiden zich door hun mooie kwaliteit. Door ze goed te combineren varieer je van elegant tot een stoer. Dus of je nu kiest voor pumps of stoere laarsjes. Je voelt je mooi in een Zusss vest.

Zusss luchtig vest

De vesten van Zusss zijn one size. Maar wel één die ons allemaal past. We zetten de drie modellen voor je op een rijtje. Het Zusss luchtig vest is een luchtig gebreid, loshangend vest. Draag hem op een broek of een jurkje voor een lekkere nonchalante stijl. We hebben hem in de kleuren donkergroen en off black.

Zusss gebreid vest

Het Zusss gebreid vest is een basic vest dat matcht met iedere outfit. Je gebruikt hem om je outfit wat gekleder te maken of juist voor wat extra warmte. Superleuk op een tuniekje maar ook op jeans, een rok of een jurkje.

Dit gebreide model is beschikbaar in de kleuren grijs mêlee, roest mêlee en zwart mêlee. Allen met twee zakjes op de voorkant.

warm-Zusss-vest

Zusss warm buitenvest

Het Zusss warm buitenvest is echt om in te wonen. Want voor je het weet dwarrelen de blaadjes alweer van de bomen. Maar ook als je besluit een dagje lekker in huis te luieren is dit vest heerlijk. Hij valt wat oversized nonchalant. Daarmee draagt hij perfect weg op een stoer kort rokje, jurkje of skinny broek. Verkrijgbaar in zwart of zand, beiden ook weer met twee zakken van voren.

Wil je alle varianten nog eens goed bekijken, ga dan naar onze webshop en kies het Zusss vest dat bij jou past.

♡♡♡♡♡

Laat een berichtje achter

Blogcategorie