Hoe de Zusss schoudertas een confrontatie voorkomt

Al is je outfit nog zo perfect, zonder een goede tas is het niet af. Let er maar eens op. Die modieuze typjes op straat die het helemaal genaild hebben; ze hebben altijd een prachtige tas. Van mooie tassen kun je er dus niet genoeg hebben. Toch heb je niet veel tassen nodig om je outfits catwalk-waardig af te stylen. Zolang je maar een paar écht mooie hebt. Daarom mag een Zusss schoudertas niet in je kast ontbreken.

♡♡♡♡♡

Waarom een goede tas zich direct onderscheidt

De geur van écht leer. Hoe het materiaal aanvoelt. Het label van het merk. En natuurlijk de unieke vormgeving. Je herkent een goede tas in een oogwenk. Zelfs als je er weinig mee hebt, valt een goede tas meteen op. Ook mannen krijgen er meer oog voor. Je komt dus niet meer weg met een karige tas. Maar dat betekent niet dat je er een vermogen aan uit hoeft te geven. Tenminste, niet als je de betere boetiekjes weet te vinden…

Zusss tas sfeer

Unieke en betaalbare ontwerpen

De schoudertassen van Zusss hebben een mooi, basic model met een luxe afwerking. Zusss staat voor uniek en stoer, maar ook een tikkeltje eigenwijs. Dat zie je terug in hun schoudertassen. Doordat Zusss in kleinere oplages werkt, ben je verzekerd van een unieke look. En dat terwijl ze prima betaalbaar zijn. We lichten 2 modellen voor je uit.

Stoere Zusss schoudertas

Voor overdag is deze stoere schoudertas perfect. Het is een mooie middenmaat zodat je genoeg ruimte hebt voor de dagelij
kse accessoires. En hij is zo ontworpen dat hij ook echt op je schouder blijft hangen. Draag je hem liever schuin? Dan kan met een handig lang hengsel.

Bovendien is deze Zusss schoudertas lekker praktisch:

  • 3 vakjes aan de binnenkant
  • Waarvan 1 met rits
  • Met magneetsluiting

De stoere Zusss schoudertas hebben wij in de kleuren poedergrijs en camel.

Zusss tas bij No28

Suède Zusss schoudertas

Deze Zusss schoudertas is gemaakt van echt suède. Maar niet alleen dat maakt hem exclusief. Hij heeft een uniek model, en is slechts in beperkte oplage gemaakt. Je zal op een feestje dus niet gauw iemand met de zelfde tas tegenkomen. Dat scheelt weer een ongemakkelijke confrontatie!

De tas is luxe afgewerkt met een binnenvak en een rits. We hebben hem beschikbaar in de elegante kleuren staalgrijs en nat zand.

En dan het mooiste: hij is nu sterk afgeprijsd! (Zolang voorradig)

zusss schoudertas

Hoe dan ook suèdezacht

Kortom, dit is het moment om je garderobe stijlvol uit te breiden. Missen jouw looks nog een stoere of exclusieve touch? Dan zijn deze praktische schoudertassen gemaakt door de zussen Femke en Sietske een aanrader. Nederlandse degelijkheid met een hoog afwerkingsniveau. Daarmee zijn ze perfect om dagelijks te gebruiken. En dat voor een suèdezacht prijsje.

Waar wacht je nog op? Want deze schoudertassen bezorgen we gratis bij je thuis. Bekijk hier al onze Zusss schoudertassen.

♡♡♡♡♡

Laat een berichtje achter