travelbroek van Zusss

Travelbroek kopen

Wat is een travelbroek?

een travelbroek is een heerlijk zittende broek die zoals de naam al doet vermoeden heerlijk comfortabel is als je op reis gaat.

Het voordeel van travel stof is dat de stof niet kreukt, het is super snel droog en het draagt fijn. Je vind de broeken van verschillende merken, maar wij verkopen in Dordrecht travel broeken van Gmaxx. Dit is een Nederlands merk met een goede prijs kwaliteit verhouding. De broeken zijn verkrijgbaar vanaf 49,95 dit zijn de uni stoffen. De Travelbroeken met print komen op 64,95.

 

Hoe bepaal je de maat van de travelbroek?

De travelbroek mag altijd wel wat ruimer vallen, want anders heeft het meer weg van een legging. Meestal zeggen we pak een maatje groter dan je eigen maat is. Wanneer je benen juist wat slanker zijn dan adviseren we dit niet. De broek gaat dan wat los om het been hangen en dat geeft een slordig beeld. De taille loop je nog uit en met het koord trek je hem naar de gewenste taille maat. We verkopen de travelbroek van G-maxx en deze vallen meestal iets kleiner. De travelbroek van het merk Zusss heeft een laaghangend kruis en deze moet je dus niet te groot nemen. De travelbroek van G-maxx en de travelbroek van Zusss kunnen we uiteraard vrijblijvend voor je opmeten zodat je zeker bent van de juiste maat.

 

 

Hoe kan je de broek combineren?

Een travelbroek kan je netjes dragen met een jasje erop en een mooie sneaker. Wil je het wat stoerder combineer het dan met een fijne trui of vest en een kistje eronder.

Ben je nu wel benieuwd naar de travelbroeken bekijk dan het volledig overzicht van de broeken van G maxx.  Je vind hier zowel de travelbroek als de jeans van G-maxx, de shorts en joggers.

De travelbroek van Zusss kan je super leuk combineren met de bijpassende traveltop.

Laat een berichtje achter