pand nieuwstraat 28

No 28 wonen en lifestyle Dordrecht gaat uitbreiden

Vanaf 2011 is No28 wonen en lifestyle gevestigd op jawel no 28. Een schattig monumentaal pandje aan de Nieuwstraat in Dordrecht. Dachten we de winkel bij de start in 2011 bomvol te hebben staan met de leukste woonaccessoires dan is dat niet meer te vergelijken met de hoeveelheid artikelen in het assortiment op dit moment.

pand nieuwstraat 28

 

Ons mooie pandje aan de Nieuwstraat!

Na een mooie klanten kring te hebben opgebouwd in Dordrecht en omstreken en ook de toeristen die steeds meer een dagje naar Dordrecht plannen zijn wij ons pandje uitgegroeid. Het werd tijd om plannen te maken voor de toekomst. Na een lange zoektocht vonden we een pand en het is dichterbij dan we hadden verwacht. Namelijk aan het Statenplein; het plein waar ook de Nieuwstraat aan ligt! Een mooi diep pand met hoge plafonds en ruimte! Precies wat we nodig hebben. Op het oude pandje zijn we toch wel verliefd , dat is de reden dat we hebben besloten om ook deze winkel aan te houden. Het wonen gaan we uitbreiden aan het Statenplein 27 en daar worden de mooie merken van o.a Madam Stoltz, HK living, K’willeminhuis, Be Pure home etc breder neergezet. In het monumentale pand zal voornamelijk de Zusss collectie gepresenteerd worden samen met de fashion. Voordat het zover is moet er een hoop geklust gaan worden.

De ruimte is nu nog somber en wat we voor ogen hebben is ruimte, licht en lekker fris! Het nieuwe jaar gaan we dus klussend van start, maarrrr ondernemend als we zijn hebben we tot die tijd een plan. We hebben de winkel in 2 dagen omgetoverd naar een heuse POP-UP shop in Dordrecht. Je vindt er o.a leuke woonaccessoires, tassen van Myomy en heel veel kleding. In de pop up shop geldt  een stapel korting op de kleding 20% op 1 artikel, 30% bij 2 artikel en bij 3 of meer artikelen 40% KORTING. De kleding merken die meedoen aan deze sale zijn Yaya, Zusss, G-maxx en Loom en Lace. Je shopt  er absoluut een leuke outfit  voor een leuke prijs. Naar verwachting is de POP up shop open tot begin januari.

Het nieuwe pand aan Statenplein!

We hopen jullie snel te kunnen begroeten in een van deze winkels of in onze gezellige winkel in Barneveld.

Openingstijden:

Zondag/Maandag gesloten

Dinsdag tot en met Zaterdag van 11.00-17.00uur

 

Love to see you back!

Marian & Miranda

Laat een berichtje achter

Blogcategorie