Op zoek naar rust en eenheid in je interieur?

Wie kent het niet; je eerste woning. Helemaal leuk ingericht en het interieur mooi op elkaar afgestemd. Een plaatje om te zien volgens de allernieuwste trends. Je hebt je goed voorbereid; diverse woonwinkels en meubelboulevards afgesjouwd, de Vtwonen en -designbeurs bezocht, alle mogelijk woonprogramma’s op televisie gekeken en een stapel interieur tijdschriften verslonden. Ja hoor; het is duidelijk hoe het gaat worden. De meubels worden besteld en nog voordat ze geleverd zijn hebben we al mooie accessoires gekocht. Het interieur is compleet; het plaatje klopt helemaal.

Trends

Maar dan. De tijd verstrijkt, de jaren gaan voorbij. De met zorg uitgezochte bank blijkt toch niet zo lekker te zitten. De huiskamer wordt wat aan de kleine kant; er wordt een stukje aangebouwd. De eetkamer tafel staat echt niet meer in de nieuwe ruimte. Er moet een grotere worden aangeschaft. Weer volgens de nieuwste trends want; o wat zijn er weer mooie nieuwe artikelen op de markt gekomen. De nieuwe eethoek wordt geleverd. Mwah; wel mooi maar het blend niet zo mooi bij de bestaande meubels. Jammer!

Herkenbaar? Zo gaat het in de praktijk heel vaak, dit horen wij meerdere keren per week wanneer klanten ons vragen om mee te denken. Het is soms niet makkelijk om van bestaande en nieuwe meubelen een geheel te maken. Daardoor oogt het interieur rommelig en dat geeft onrust.

Juist in deze tijd merken we dat we meer verlangen dan ooit naar een thuis omgeving waar we kunnen relaxen en cocoonen. De interieur industrie speelt daarop in door zachte en natuurlijke materialen te gebruiken. Het liefst in organische vormen wat ook zachtheid en welbevinden oproept.

urban nature culture kussen blocking A spray green

Interieuradvies

Wij denken graag met je mee en geven je graag interieuradvies. Kom langs in de winkel of mail ons; we plannen een afspraak met je in. Dit kan zijn van het veranderen van een kleur op de muur tot een volledig nieuw interieur; van alles is mogelijk en niets is onbespreekbaar.

Is de basis goed maar krijg je het toch niet voor elkaar om sfeer te creëeren die je zo graag zou willen? Ook dan denken we graag met je mee. En nee, het hoeft niet altijd heel veel te kosten. Maar beter even investeren en het gevoel krijgen: ik ben thuis; hier voel ik me fijn dan altijd op de bank zitten met een gevoel van onrust en verlangen naar een interieur waarin je je prettig voelt en rust biedt.

interieuradvies moodboards kleuradvies styling

Wij hebben prachtige merken in huis zoals o.a.  hkliving, Urban Nature Culture, Bodilson, en Cartel living.

Bodilson play elementenbank interieuradvies

 

Kunnen we iets voor je betekenen? Laat het ons weten.

Stuur ons een mail: info@no28.nl, kom langs of bel ons voor een afspraak: 078 7853445

Wil je onze twee wekelijkse nieuwsbrief ontvangen?  Meld je dan hier aan: