broodplank

HK living – producten uit de polder….

Producten uit de polder?

Waarschijnlijk denk je dan direct aan groente, vers van het land, het liefst onbespoten. Of aan een van de aanbieders van de inmiddels bekende boodschappen boxen voor heerlijke, gezonde maaltijden compleet met receptenboek. Voor iedere dag een compleet menu. Het wordt ons bovendien heel makkelijk gemaakt want de boodschappen worden nog thuis bezorgd ook.

Hierin herkennen wij ons als No 28 wonen&lifestyle; ook wij bieden de klant inmiddels een behoorlijk compleet menu. Van leuke kleding, hippe leren  tassen tot aan leuke, sfeervolle woonaccessoires,  voor ieder interieur wat wils.

broodplank

HK living

Een leverancier van ons, welke ook uit de polder komt, en wat u waarschijnlijk niet weet, is HK livingSinds Miranda en ik in 2008 startten met de online verkoop van woonaccessoires is HK living reeds leverancier aan ons. Wij stonden aan de wieg van het ontstaan van HK living; voortgekomen uit Havenloods 33 in Dronten. Nu een gerenommeerd Hollands label, vertegenwoordigd in maar liefst 37 landen!HK living lab lamp

Stiekem zijn wij dus best een beetje trots op dit label van oer Hollandse bodem; een inmiddels zeer bekende leverancier van woonaccessoires en meubels. Wanneer u de woonbladen, tijdschriften leest en de woonprogramma’s op televisie bekijkt dan komt u zeker producten van HK living tegen.  Leuk om te weten dat u hiervoor niet ver hoeft te zoeken; wij hebben volop producten op voorraad in onze gezellig winkel in het centrum van Dordrecht.Ook is de catalogus van hen te verkrijgen bij  leuk om thuis op uw gemak eens lekker in te kijken en om de nieuwste artikelen te bekijken.

Bent u niet in de buurt van Dordrecht? Ook wij van No28 wonen&lifestyle bezorgen deze producten uit de polder graag bij thuis 😉

Een hartelijke groet;

Marian&Miranda

 

Laat een berichtje achter

Blogcategorie