Feestelijke opening vestiging Barneveld

 

Wat gaan de weken toch snel. Alweer een week geleden is het dat No. 28 wonen & lifestyle in Barneveld feestelijk is geopend. En wat was de belangstelling groot! Zoveel positieve reacties hebben we ontvangen; we voelen ons heel erg welkom in Barneveld!

Zelf zijn we ook blij met het resultaat; de winkel is overzichtelijk en stoer geworden, maar gecombineerd met goede verlichting en mooie houten meubels is het toch zacht en een rustige scandinavische basis geworden.

Om de winkel ook overzichtelijk te houden zijn niet alle artikelen uit onze webshop terug te vinden in de winkel in Barneveld, maar goed nieuws.. we kunnen wel al de artikelen die op www.no28wonen.nl staan leveren. Ook het gehele assortiment HK living en Zusss is bij ons te bestellen. Bestellen kan via onze webshop, per mail of in de winkel. We nemen de artikelen graag voor u mee!

Ook in Dordrecht reageren klanten erg leuk op de nieuw geopende vestiging. De meeste klanten hebben al het een en ander voorbij zien komen op social media en sommige zijn zelfs naar Barneveld gekomen; zo leuk! Door al die nieuwe inspiratie is het ook in Dordrecht gaan kriebelen en hebben we al een mooie industriele kast geplaatst en staat een nieuwe toonbank op ons wensenlijstje.

Nu richten we ons eerst op de feestdagen. Het is al goed te merken in onze winkels dat er al veel December aankopen worden gedaan. De nieuwe bestelling met mooi inpakpapier, leuke stickers en lint is weer geleverd zodat we de kado’s ook feestelijk en mooi kunnen verpakken. We hopen u snel te ontmoeten in Dordrecht, Barneveld of online!

Love to see you back!

Liefs,

Marian & Miranda

 

 

 

Laat een berichtje achter

Blogcategorie