2021 ; een bewogen jaar…

Zo aan het einde van het jaar 2021 willen we even terugblikken op het afgelopen jaar. Wat een bijzonder jaar hebben we achter de rug. Het nieuwe jaar werd gestart met een lock down die begon met 3 weken maar uiteindelijk bijna 4 maanden duurde.

Gelukkig hebben wij een trouwe klantenkring die ons door deze pittige tijd heen hielp; bestelling werden online geplaatst, per telefoon, per mail of social media. Best een  organisatie om dit goed te laten verlopen. Maar wat waren we blij dat we half april weer groen licht kregen en we weer klanten mochten ontvangen. Wat kun je dan het ‘normale’ weer waarderen.

We konden direct ook merken dat onze klanten blij waren dat ze weer vrij mochten binnenlopen; zoveel enthousiaste reacties en mooi aankopen werden er gedaan. Het was soms ongekend. Zo leuk hoe menigeen in de afgelopen tijd bezig waren gegaan in huis om slaapkamer of woonkamer op te knappen. Veel adviezen mochten we ook geven. Erg leuk om te ervaren.

Waar we in de lockdown nog dachten om onze winkel in Barneveld maar af te gaan stoten, bleek de populariteit ervan pas echt goed na die tijd; ook daar groeide de klantenkring en daardoor de omzet. Zozeer zelfs dat we besloten om te gaan uitkijken naar een groter pand; die werd gevonden. Eind september vond de verhuizing plaats en  per 1 oktober gingen we van start in het mooie lichte pand naast de grote kerk. Een prachtige plek waar we direct goed ontvangen werden. Ongekend hoeveel enthousiaste reacties we hier nog elke dag ontvangen. Zo leuk!

En nu? Op het moment van schrijven zitten we weer bijna 2 weken in lockdown. Een tijd die ons zwaar valt. Er valt van alles te zeggen en te discussiëren over deze Covid periode die onze samenleving lam legt. Dat doen we maar niet. Wij kijken ondanks deze ellendige tijd toch terug op een mooi jaar. Waarin we veel mensen mochten ontmoeten. Fijne gesprekken en veel gezellige momenten mee mochten beleven. Waar we konden rekenen op een fijn team van medewerkers; ook niet onbelangrijk om daarvoor waardering uit te spreken. Wij zijn nog gezond en hebben nog veel om dankbaar voor te zijn.

We blikken vooruit; vol verwachting kijken we naar het nieuwe jaar 2022. Een gloednieuw jaar ligt voor ons. Waar elke dag weer nieuwe kansen en uitdagingen liggen We hebben er zin in. En hopen er een mooi jaar van te maken, samen met jou!

Namens het team No28wonen&lifestyle;

Miranda en Marian

Laat een berichtje achter