Algemene voorwaarden

Algemeen
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen, overeenkomsten en aanbiedingen. Wanneer u een bestelling plaatst bij No 28 wonen & lifestyle geeft u aan
akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Mocht u een vraag of opmerking hebben met betrekking tot onze artikelen of diensten stuurt u een mail naar info@no28.nl

Prijs
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw, exclusief verzendkosten.

Betalen
Na uw bestelling ontvangt u per omgaande een email bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief de verzendkosten.
De betaling dient vooraf plaats te vinden. De betalingsmogelijkheden zijn:
Overschrijving via bankrekening: NL29 Rabo 014.38.28.029 t.n.v. No 28 wonen & lifestyle o.v.v. naam en ordernummer. IDeal betaling, Contante of pin betaling is mogelijk bij afhalen in onze winkels.

Verzenden
Voor bestellingen, binnen Nederland, wordt €4,95 in rekening gebracht. Bestellingen boven €50,00 worden gratis verzonden. Stuurt u, na het gratis verzenden, een deel van de bestelling retour dan verrekend No28 wonen&lifestyle de verzendkosten met het retour te betalen bedrag.
Het versturen geschiedt per Post NL.

Levering
Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook , een langere levertijd hebben, zal dit per email aan u medegedeeld worden. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn. Wilt u een bestelling afhalen dan kan dat ook. Hierover maakt u een afspraak per email.

Annulering
U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 24 uur te annuleren, zonder extra kosten. Als u de geannuleerde bestelling reeds betaald heeft ontvangt u het betaalde bedrag terug. Indien u de bestelling niet binnen 24 uur heeft geannuleerd of geen bevestiging van annulering kunt overleggen dan bent u betalingsplichtig.

Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet kunt u het artikel binnen 5 werkdagen
voldoende gefrankeerd retour zenden. Het orderbedrag zal na ontvangst van de artikelen op uw rekening worden teruggestort mits de retourzending vooraf aan No 28 wonen & lifestyle
per email is gemeld. No 28 wonen & lifestyle zal de retourzending bevestigen waarna u bij
akkoord de artikelen kunt versturen. Alle retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat, ongebruikt en onbeschadigd te zijn.

Woonaccessoires in de sale kunnen niet retour genomen worden.Let op: bij het retourneren van kleding in de sale gekocht verrekenen wij het gratis verzenden.

Aansprakelijkheid
No 28 wonen & lifestyle is nooit aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische)
adviezen, druk-en zetfouten in de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de
producten. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Mocht er toch iets mis zijn gegaan dan moet dat dezelfde dag gemeld worden per mail met foto. Als u wilt kan er tegen een meerprijs verzekerd verzenden worden gekozen bij het bestellen. Graag schriftelijk aanvragen

Wijzigingsrecht
No 28 wonen & lifestyle behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de
inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Niets uit deze mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder toestemming van No 28 wonen & lifestyle.