Waarom een Zusss vest altijd bij je past

Goed gekleed de deur uitgaan. Het is vaak lastiger dan gedacht. Met het Nederlandse klimaat weet je het nooit. Dresscodes zijn vaak onduidelijk. En je wilt je vooral mooi en comfortabel voelen. Zie dat maar eens bij elkaar te breien. Wat nou als een Zusss vest dat voor je doet.

♡♡♡♡♡

“Beter te warm dan te koud”

Ik hoor het mijn moeder zó zeggen. Zelfs als volwassen vrouw ga ik nog met die gedachte de deur uit. Om er onderweg al achter te komen dat ik veel te warm gekleed ben. Balen, want dan had ik dat jurkje wel aangedaan. Maar ’s avonds terug op de fiets is dat toch wat frisjes… Je voelt hem vast al aankomen; een Zusss vest is dan ideaal.

Gekleed op safe spelen

Te bloot op een feestje verschijnen. Dat behoort tot het verleden. Want je avond is zoveel fijner als je er wat gekleder bijstaat. Neem dan lekker je Zusss vest mee. En gaat het er wild aan toe, dan is ie net zo makkelijk weer uit.

Er mooi uitzien in je Zusss vest

Het comfort van een Zusss vest is je nu wel duidelijk. Maar daar blijft het niet bij. De vesten van Zusss onderscheiden zich door hun mooie kwaliteit. Door ze goed te combineren varieer je van elegant tot een stoer. Dus of je nu kiest voor pumps of stoere laarsjes. Je voelt je mooi in een Zusss vest.

Zusss nonchalant kort vestje

Lekker vestje om even aan te schieten over je favoriete outfit. En hoe leuk: met deze nonchalante fit maak je elke outfit af! Het vestje is er in maar liefst 3 kleuren die makkelijk te combineren zijn en wel groen, honing en zand

Zusss lang gebreid vest

Het leuke gebreide lange vest valt net over de knie en is daarmee ideaal te combineren met je favoriete jurkjes. Natuurlijk combineer je het vest op jouw manier, dus stylen met een broek kan ook! Het vest heeft twee zakken en is gemaakt van nonchalant breisel. Het Zusss vest kan gewoon in de wasmachine gewassen worden.

Dit gebreide model is beschikbaar in de kleuren groen , antraciet grijs en zand  Allen met twee zakjes op de voorkant.

 

Zusss gebreid colbert

Mooi colbert met aansluitende pasvorm en stevig breisel. Met gemak schiet je hem even aan, want hij past overal bij. En hij zit o-zo-lekker! Het gebreide colbert van Zusss is verkrijgbaar in zwart of zand, beiden ook weer met twee zakken van voren.

Wil je alle varianten nog eens goed bekijken, ga dan naar onze webshop en kies het Zusss vest dat bij jou past.

♡♡♡♡♡

Laat een berichtje achter